ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Μωρομάντηλα: 15 σούπερ χρήσεις που θα σας λύσουν τ

Μωρομάντηλα: 15 σούπερ χρήσεις που θα σας λύσουν τα χέρια

Τα μωρομάντηλα δεν καθαρίζουν μόνον τα μωρά αλλά έχουν και άλλες χρήσεις και μπορούν να σας βοηθήσουν σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις. Έχετε πάντα ένα πακέτο υγρά μαντηλάκια στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο και στην τσάντα σας. Θα σας λύσουν τα χέρια!

1 Αφαιρούν τις βρομιές στο γυμναστήριο

Οτιδήποτε έχει λαβές στο γυμναστήριο όπως οι αλτήρες, οι μπάρες, τα kettebells κ.λπ. καλό είναι προτού τα χρησιμοποιήσετε να τα περάσετε με ένα μωρομάντηλο. Σύμφωνα με έρευνες τα περισσότερα μικρόβια συγκεντρώνονται στις λαβές και τα πόμολα. Δοκιμάστε τα Μαντηλάκια Αποστείρωσης της Chicco. Άοσμα και άγευστα για τον καθαρισμό των θηλών, πιπίλων, κουταλιών και μικρών παιχνιδιών. Πρακτικά στο ταξίδι ή στη βόλτα. Σε αποστειρωμένη συσκευασία. Δεν περιέχει συντηρητικά.

2 Σας φρεσκάρουν

Κάνει ζέστη και είστε έξω; Ένα μωρομάντηλο μπορεί να σας φρεσκάρει στη στιγμή, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ντους! Τα Lingettes Dermo-apaisantes - Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού (70 Μαντηλάκια) της Mustela είναι πολύ ανθεκτικά και εξαιρετικά ενυδατωμένα, καθαρίζουν απαλά και καταπραϋνουν το δέρμα.

3 Καθαρίζουν τους ανεμιστήρες

Είτε είναι οροφής είτε επιτραπέζιοι, τα υγρά μωρομάντηλα είναι ιδανικά στο να απομακρύνουν την σκόνη που κολλάει επάνω τους. Δοκιμάστε τα

Pampers Sensitive Wipes Ανταλλακτικό, Μωρομάντηλα για την Αλλαγή Πάνας της Pampers. Μωρομάντηλα με απαλή απορροφητική ανάγλυφη υφή, χωρίς άρωμα, χωρίς οινόπνευμα.

4 Γυαλίζουν τα παπούτσια σας

Αν τα παπούτσια σας έχουν χάσει το χρώμα τους, περάστε τα με ένα μωρομάντηλο και θα γυαλίσουν στο λεπτό. Το ίδιο ισχύει και για τις σόλες των παπουτσιών σας.

5 Βοηθούν στις... αιμορροίδες

Αν έχετε αιμορροΐδες σκουπιστείτε με μωρομάντηλο, αντί για χαρτί υγείας και θα απαλύνετε τον πόνο. Τα Απαλά Μωρομάντηλα Καθαρισμού της σειράς Baby Moments, χάρη στην απαλή υφή τους, καθαρίζουν απαλά και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Η σύνθεση τους περιέχει aloe vera (ενυδατική και μαλακτική) και χαμομήλι.

6 Απομακρύνουν τους ρύπους από τα κινητά

Τα μωρομάντηλα κάνουν τα smartphone και τα tablet να λάμπουν χωρίς να προκαλούν ζημιές στην οθόνη τους. Τα μαντηλάκια από 100% καθαρό, μαλακό βαμβάκι της Chicco, καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα του μωρού και αφαιρούν όλες τις ακαθαρσίες, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. 

7 Απομακρύνουν την σκόνη από τα πληκτρολόγια

Επειδή είναι δύσκολο να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή ένα μωρομάντηλο θα κάνει όλη τη δουλειά.

8 Καθαρίζουν τα βρόμικα τηλεκοντρόλ

Όπως και στα πληκτρολόγια έτσι και στα τηλεκοντρόλ τα μωρομάντηλα είναι ο καλύτερός τους φίλος αφού τα καθαρίζουν τέλεια.

9 Γίνονται αρωματικό συρταριών!

Εάν έχουν στεγνώσουν ρίξτε λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια της επιλογής σας και τοποθετήστε τα μέσα στα συρτάρια. Θα μοσχοβολήσουν τα ρούχα σας.

10 Καθαρίζουν τα παιδικά παιχνίδια

Κούκλες, κουζινικά, ποδηλατάκια και άλλα πολλά τα μωρομάντηλα καθαρίζουν γρήγορα τα παιδικά παιχνίδια.

11 Καθαρίζουν τους λεκέδες στα ρούχα

Εάν λεκιάστηκε το ρούχο σας από κάποιο φαγητό χρησιμοποιήστε μωρομάντηλα πάνω στον λεκέ και τρίψτε τον καλά. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε εάν τα ρούχα σας έχουν λεκέδες από αποσμητικό.

12 Σβήνουν τις παιδικές μουτζούρες

Εάν τα παιδιά ζωγράφισαν τον τοίχο τα μωρομάντηλα θα σώσουν την κατάσταση! Δοκιμάστε το και σε άλλου είδους λεκέδες στον τοίχο.

13 Κάνουν ντεμακιγιάζ

Αν ξεχάσατε το καθαριστικό σας σπίτι ένα πακέτο μωρομάντηλα μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά το πρόσωπό σας, εκτός ίσως από τα μάτια. Δοκιμάστε τα Tol Velvet Baby Care Soft Wipes της Pharmasept. Δερματολογικά ελεγμένα παιδικά μαντηλάκια, χωρίς οινόπνευμα, για τον καθαρισμό του προσώπου και των χεριών, εμπλουτισμένα με Aloe Vera, έλαιο Χαμομηλιού, Πανθενόλη, Αλλαντοΐνη & Βιταμίνη Ε, ιδανικά για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

14 Καθαρίζουν τις πατουσίτσες των σκύλων

Ακόμη κι αν πλύνατε τον σκύλο σας πρόσφατα, καθαρίστε τα πόδια του με ένα μωρομάντηλο προτού ανέβει στον καναπέ σας. Τα Bebe Καθαριστικά Μαντηλάκια της Klorane, είναι πλούσια σε εκχύλισμα Kαλέντουλας της KLORANE που καταπραΰνει και μαλακώνει, τα καθαριστικά μαντηλάκια χωρίς ξέπλυμα της KLORANE Βébé είναι ειδικά σχεδιασμένα για καθαρισμό υψηλής ανεκτικότητας του ευαίσθητου δέρματος του μωρού.

15 Αφαιρούν τους λεκέδες από τη βαφή μαλλιών

Εάν βάψατε τα μαλλιά στο σπίτι και «ξέφυγε» η βαφή, διορθώστε το λάθος με ένα μωρομάντηλο.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
54 πόντους
2,40€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
170 πόντους
9,01€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
119 πόντους
4,46€ Τιμή καταλόγου