ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Μαύρη μάσκα για άντρες: δέρμα χωρίς σπυράκια και μ

Μαύρη μάσκα για άντρες: δέρμα χωρίς σπυράκια και μαύρα στίγματα

Εάν παλεύετε ακόμη με τα ενοχλητικά σπυράκια δοκιμάστε μία μαύρη μάσκα. Η μαύρη μάσκα είναι για κάθε λιπαρή επιδερμίδα, και για τις αντρικές!

H επιδερμίδα σας γυαλίζει μονίμως, η περιοχή Τ (μέτωπο, μύτη, πιγούνι) είναι επιβαρυμένη, οι πόροι φραγμένοι και εμφανίζετε μαύρα στίγματα και σπυράκια; Για όλα φταίει η τεστοστερόνη. Παρότι οι άντρες έχουν μικρότερους σμηγματογόνους αδένες από τις γυναίκες, το δέρμα τους τείνει να εμφανίζει περισσότερη λιπαρότητα, διότι η τεστοστερόνη αυξάνει τα επίπεδα των λιπαρών εκκρίσεων. Κι αν δεν έχετε απαλλαγεί από τη λιπαρότητα είναι επειδή δεν κάνετε κάτι ή φροντίζετε υπερβολικά το δέρμα σας. Έτσι αντιδρά και αφυδατώνεται με αποτέλεσμα να παράγει διπλάσια ποσότητα σμήματος!

Μειώστε τη λιπαρότητα με μαύρη μάσκα

Το κάρβουνο ή ο ενεργός άνθρακας δεν είναι απλώς για να βάλετε φωτια στη… σχάρα. Για την ακρίβεια κάνει πολύ καλό στο αντρικό δέρμα. Ο ενεργός άνθρακας, μια μη τοξική ουσία που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για αποτοξίνωση και για να δεσμεύει βακτήρια, βαρέα μέταλλα κτ.λ, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί μέσα στο σώμα: απορροφά όλες τις τοξίνες και τους ρύπους, απομακρύνοντας σκόνη και σμήγμα από τους πόρους της επιδερμίδας. Ο ενεργός άνθρακας λειτουργεί σαν μαγνήτης, που παγιδεύει και απορροφά τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα μικροσωματίδια, τις τοξίνες και το σμήγμα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, 200 φορές καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο συστατικό καθαρισμού. Λόγω της απορροφητικότητας και των αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων που διαθέτει είναι ιδανικός για τις λιπαρές και με τάση ακμής επιδερμίδες. Επιπλέον, έχει και αντιφλεγμονώδη δράση.

Δέρμα χωρίς σπυράκια

Όταν αγοράζετε μια μαύρη μάσκα προσώπου, δεν θα αποκομίσετε μόνο τα οφέλη του ίδιου του άνθρακα: θα έχετε επίσης και άλλα οφέλη. Υπάρχουν μαύρες μάσκες που απορροφούν τη λιπαρότητα, αυτές που βελτιώνουν την υφή του δέρματός σας, αυτές που είναι ιδανικές για απολέπιση και εκείνες που σας βοηθούν να απαλλαγείτε από την ακμή. Ορισμένες είναι λεπτές και ξεπλένονται, και άλλες είναι πιο παχιές και χρειάζεται να τις αφαιρέσετε τραβώντας τες.

Και αν έχετε γένια ή γενειάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα: Εφαρμόστε τη μάσκα στη ζώνη T του προσώπου σας σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε να στεγνώσει πλήρως. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, τα φρύδια και τα μαλλιά. Αφαιρέστε την απαλά ξεκινώντας από τις άκρες και ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα με νερό. Έτσι έχετε:

  • Δέρμα χωρίς σπυράκια και μαύρα στίγματα
  • Επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη χωρίς ερεθισμούς από το ξύρισμα
  • Δέρμα που παραμένει νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

 

3 μαύρες μάσκες για να δοκιμάσετε

Αν και υπάρχουν πολλά προϊόντα με ενεργό άνθρακα στην αγορά – όπως σαμπουάν, στοματικά διαλύματα, ακόμη και οδοντόκρεμες - ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας είναι να απλώσετε μία μαύρη μάσκα προσώπου. Οι μαύρες μάσκες εισχωρούν βαθιά και λειτουργούν σαν μαγνήτης που αφαιρούν από το δέρμα τους ρύπους.

1 Kaloe Black Mask - Μάσκα Προσώπου

Μια ειδική σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αντιαισθητικών σμηγμάτων και κηλίδων του προσώπου, καθώς και στη μείωση της ακμής και των ρυτίδων. Επιτυγχάνει ήπια απολέπιση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων, απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα της επιδερμίδας, ενώ έχει και αντιαλλεργική και αντιμικροβιακή δράση. Είναι ιδανική για ευαίσθητες, λιπαρές, μικτές, αλλά και κάθε άλλο τύπο επιδερμίδας, για γυναίκες και άνδρες και για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών

2 Ac-Norm Peel-off Mask για Ακνεϊκό Δέρμα της Frezyderm

Μάσκα καθαρισμού για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Μόλις στεγνώσει η μάσκα προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα και απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της. Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν.

3 Panthenol Extra Black Peel Off Mask Μαύρη Μάσκα Προσώπου για Βαθύ Καθαρισμό της Medisei

Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με Πανθενόλη, εκχύλισμα από μέλι και πράσινο τσάι. Απελευθερώνει τους πόρους, απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ερεθίζει, Η Panthenol Extra Black Peel Off Mask είναι μια μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Χαρίζει έντονη αίσθηση δροσιάς αφήνοντας λεία και ματ επιδερμίδα.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
286 πόντους
15,90€ Τιμή καταλόγου