ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Μαλλιά: 6 φυσικοί τρόποι για λάμψη, ενυδάτωση, προ

Μαλλιά: 6 φυσικοί τρόποι για λάμψη, ενυδάτωση, προστασία και φροντίδα

Για φυσική και αποτελεσματική δράση στη φροντίδα των μαλλιών σας δοκιμάστε αυτούς τους 6 φυσικούς τρόπους που σας προτείνουμε.

Δεν χρειάζεται να περνάτε τη μέρα σας σε κομμωτήρια για να απολαμβάνετε ακριβές θεραπείες που θα ανανεώσουν τα μαλλιά σας. Αναζητήστε προϊόντα από το φαρμακείο που περιποιούνται, ενυδατώνουν, προστατεύουν και φροντίζουν τα μαλλιά σας χαρίζοντας τους λάμψη και υγεία με τον πιο φυσικό τρόπο, χωρίς χημικά και parabens. Όσα έχουν βασικό τους συστατικό την πρόπολη και το μέλι, ένα από τα πιο ενεργά συστατικά με αντισηπτικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητισιακές ιδιότητες και ποικιλία φυτικών εκχυλισμάτων της ελληνικής χλωρίδας, θα σας προσφέρουν φυσική και αποτελεσματική δράση στη φροντίδα των μαλλιών σας. Αυτοί είναι οι 6 φυσικοί τρόποι για λάμψη, ενυδάτωση, προστασία και φροντίδα των μαλλιών σας.

1 Επιλέγετε εξειδικευμένα σαμπουάν για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Τα εξειδικευμένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά συγκρατούν τις χρωστικές, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα. Έτσι, το νερό, στη διάρκεια του λουσίματος, δεν αλλοιώνει το χρώμα των μαλλιών. Επιπλέον τα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και προσφέρουν φυσική απαλότητα. Δοκιμάστε το Σαμπουάν για Βαμμένα Μαλλιά με Ηλίανθο & Μέλι της Apivita. Για γυναίκες με βαμμένα μαλλιά που αναζητούν λύση σε πρόβλημα ξηρότητας και ευθραστότητας της τρίχας. Διατηρεί το χρώμα των βαμμένων μαλλιών και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, τις επιδράσεις του περιβάλλοντος χάρη στον ηλίανθο. Βελτιώνει την υφή των μαλλιών, αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα και απαλότητα τους χάρη στο μέλι. Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία της βιοχλωρίδας του τριχωτού χάρη στο Bio Cotton Protection System (μελίτωμα βαμβακιού + ολιγοσακχαρίτης + αργινίνη). Η APIVITA αντικαθιστά το νερό σε όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με έγχυμα δενδρολίβανου το οποίο συμβάλλει στην τόνωση των μαλλιών.

2 Απλώνετε πάντα κρέμα μαλλιών

Η κρέμα μαλλιών περιέχει θρεπτικά και επανορθωτικά συστατικά –πρωτεΐνες, βιταμίνες, ceramides, κ.λπ.–, τα οποία ενισχύουν τη δομή της τρίχας και επαναφέρουν τη λάμψη, την ελαστικότητα και την απαλότητά της ενώ τα ενυδατώνουν. Δοκιμάστε την Κρέμα για Απαλά Μαλλιά για Όλους τους Τύπους με Χαμομήλι & Μέλι της Apivita, με φυσικά συστατικά για καθημερινή χρήση. Τονώνει και φροντίζει τα λεπτά και άτονα μαλλιά. Ιδανικό για μαλλιά με λιπαρότητα. Ενυδατώνει, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα, προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος και του styling.

 

3 Προστατέψτε τα από την ψαλίδα

Η ελλιπή φροντίδα των μαλλιών π.χ. δεν χρησιμοποιείτε conditioner η και ταλαιπωρία από μηχανικές διαδικασίες όπως το καθημερινό πιστολάκι, το λανθασμένο κούρεμα των μαλλιών ή το ότι δεν κόβετε τις άκρες των μαλλιών σας τακτικά δημιουργούν ψαλίδα.  Γι’ αυτό χρησιμοποιείτε πάντα κρέμα ή conditioner μετά το λούσιμο που λειαίνει τα λέπια της τρίχας και μειώνει τις τριβές κατά το χτένισμα, το βούρτισμα και το πιστολάκι. Επίσης, απλώνετε κρέμα ισιώματος ή προστατευτικό για τις άκρες, πριν το πιστολάκι. Δοκιμάστε τη Κρέμα Ενυδάτωσης και Θρέψης για Ξηρά-Αφυδατωμένα Μαλλιά της Apivita για μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη ώστε τα μαλλιά να ανακτήσουν και πάλι τη λάμψη και τη ζωντάνια τους. Ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την ψαλίδα. Ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών και για πολύ ξηρά, αφυδατωμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά με ψαλίδα.

4 Δοκιμάστε ένα Leave In Conditioner

Φροντίζετε πάντα για την πλούσια ενυδάτωση των μαλλιών σας μετά το λούσιμο με leave-in προϊόντα. Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και φριζάρουν, χρησιμοποιείτε, μετά το λούσιμο και το κοντίσιονερ ένα leave-in κοντίσιονερ από τη ρίζα ως τις άκρες. Τα προιόντα leave-in  σχηματίζουν ένα αόρατο, λεπτό, προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της τρίχας που εμποδίζει την υγρασία να εισχωρήσει στους πόρους κι έτσι αποτρέπουν το φριζάρισμα. Επιπλέον, προσδίδουν στην τρίχα μια εξαιρετική υφή που βοηθάει στο ξέμπλεγμα και στο καθημερινό χτένισμα των μαλλιών ενώ χαρίζουν απαλή λάμψη στην τρίχα. Δοκιμάστε το Leave In Conditioner Ενυδάτωση Προστασία Χρώματος για όλους τους Τύπους Μαλλιών της Apivita. Ιδανικό για βαμμένα, ξηρά και εύθραστα μαλλιά, για καθημερινή περιποίηση. Ενυδατώνει, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα, προστατεύει τη λάμψη και την ένταση του χρώματος των μαλλιών, χρησιμοποιείται γρήγορα και εύκολα σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και διευκολύνει το φτιάξιμο των μαλλιών με το πιστολάκι

5 Προσοχή στις τεχνικές εργασίες στα μαλλιά

Η θερμότητα, τα χημικά συστατικά των βαφών και των προϊόντων styling αλλά και το βίαιο βούρτσισμα ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την τρίχα και προκαλούν την πτώση της. Επίσης, ορισμένα χτενίσματα, όπως η πολύ σφιχτή αλογοουρά, σπάει την τρίχα και αποδυναμώνει τα μαλλιά. Τα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και ενισχύουν το θύλακα της τρίχας αυξάνοντας την αντοχή της. Μερικά από αυτά δίνουν και όγκο στα μαλλιά για άμεσο, ορατό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το Τονωτικό Σαμπουάν για Γυναίκες για Τριχόπτωση με Hippophae TC & Δάφνη της Apivita. Ιδανικό για άντρες και γυναίκες με πρόβλημα τριχόπτωσης. Αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας, δυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά χάρη στο λούπινο, το ginseng, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τη δάφνη, το νέρολι και το φασκόμηλο. Καθαρίζει τα μαλλιά χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό χάρη στο σύστημα ήπιων επιφανειοδραστικών και τη σαπωνάρια. Ενυδατώνει τα μαλλιά και καταπραΰνει το τριχωτό χάρη στο μέλι, αλόη, λεβάντα. Ιδανικό για περιόδους εποχικής τριχόπτωσης, ιδίως κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου

6 Τονώστε τα μαλλιά σας με μια μάσκα

Οι μάσκες αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Η μάσκα μαλλιών χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δράσει, συνήθως 5 με 15 λεπτά. Απλώνετε στο μήκος και τις άκρες των μαλλιών για να διεισδύσει στα σημεία που χρειάζονται αναδόμηση, τόνωση ή ενυδάτωση. Πρώτα “ανοίγει” η τρίχα, έπειτα διεισδύει στον πυρήνα της και στο τέλος σφραγίζει το αποτέλεσμα. Δοκιμάστε την Tonic Hair Mask Express Beauty Τονωτική Μάσκα Μαλλιών με Hippophae TC της Apivita. Αυτή η μάσκα περιέχει με Hippophae TC που ενυδατώνει αναζωογονώντας και τονώνοντας τα μαλλιά.