ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Κυτταρίτιδα: Τι χρειάζεστε για να την εξαφανίσετε;

Κυτταρίτιδα: Τι χρειάζεστε για να την εξαφανίσετε;

Χρειάζονται μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής για να μειώσετε την κυτταρίτιδα. Εάν θέλετε να χτυπήσετε την κυτταρίτιδα σε βάθος και να την εξαφανίσετε, λίγα και καλά προϊόντα θα κάνουν τη διαφορά!

Αντιοξειδωτικά

Προσθέστε πολλά τρόφιμα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά στη διατροφή σας, όπως acai και άλλα μούρα, φρούτα και λαχανικά και εσπεριδοειδή. Τα αντιοξειδωτικά είναι η υπ 'αριθμόν ένα άμυνα εναντίον των ελεύθερων ριζών, τα οποία προκαλούν βλάβη στα κύτταρα του δέρματος και μπορούν να συμβάλλουν στον σχηματισμό κυτταρίτιδας. 

Χρειάζεστε: Το Λάδι σημύδας κατά της Κυτταρίτιδας συσφίγγει και λειαίνει, προλαμβάνοντας τη δημιουργία κυτταρίτιδας όπου υπάρχει προδιάθεση. Η σημύδα βοηθά στην καταπολέμηση κατακράτησης υγρών σε συνδυασμό με εκχύλισμα δενδρολίβανου που τονώνει το κυκλοφοριακό, έλαια από φύτρα σιταριού και κουκούτσια βερύκοκου, λάδι jojoba και πλούσιο μείγμα αιθέριων ελαίων, συνθέτουν ένα πρωτοποριακό προϊόν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Ανανά

Ο μίσχος του Ανανά περιέχει σε μεγάλες ποσότητες ένα πρωτεολυτικό ένζυμο, τη βρωμελίνη η οποία έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Διασπά τις μεγάλου μεγέθους πρωτεΐνες, επιταχύνοντας έτσι τη χώνεψή τους και βοηθά στην αποβολή τους από τον οργανισμό (είναι ικανή να αφομοιώσει μέχρι και 1000 φορές το βάρος της σε πρωτεΐνες!). Είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό όπλο για την αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους που συνδέεται με την κατακράτηση υγρών ή την κυτταρίτιδα. Διασπώντας τις πρωτεΐνες που «στηρίζουν» τους ιστούς με κυτταρίτιδα, βοηθάτε την αποτοξίνωση, την κινητοποίηση και απομάκρυνση των λιπαρών στοιχείων από τις αποθήκες τους. Από την άλλη πλευρά, χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση της, η βρωμελίνη συνήθως χρησιμοποιείται για να μειώσει τα οιδήματα, που βρίσκονται στις αποθήκες λίπους κλπ... Η βρωμελίνη εμποδίζει τέλος την αύξηση της ινσουλίνης στο αίμα που προκαλείται από την κατανάλωση προϊόντων που περιέχουν σάκχαρα άμεσης καύσης (πάστες, κλπ...), και την αποθήκευσή τους υπό μορφή λιπαρών. Χρειάζεστε: Το Arkocaps Ανανάς Λιποδιάλυση-Κυτταρίτιδα της Arkopharma.

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι μπορεί να συμβάλει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Το πράσινο τσάι έχει βρεθεί ότι είναι αποτελεσματικό στο αδυνάτισμα. Σύµφωνα µε γαλλική έρευνα, µπορείτε να χάσετε το 30% των θερµίδων που προσλαµβάνετε από τροφές πίνοντας μέχρι 5 φλιτζάνια ηµερησίως. Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην πρόληψη βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες. Για να έχετε απότελεσμα προτιμήστε τα συμπληρώματα πράσινου τσαγιού.

Χρειάζεστε: Το Λουϊζα & Πράσινο Τσάι Drops Αποτοξινωτικό της MEKE. Συμβάλλει στο αδυνάτισμα, στη λιποδιάλυση, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Φροντίδα

Τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας βελτιώνουν την κυκλοφορία, απαλύνουν την καπιτονέ όψη και μειώνουν την κυτταρίτιδα. Κάντε απολέπιση δυο φορές την εβδομάδα και ενυδατώνετε το δέρμα σας.

Χρειάζεστε: το Απολεπιστικό Σαπούνι με Φύκια για Μασάζ, κατά της Κυτταρίτιδας της Korres και το Somatoline Cosmetic Anti - Cellulite Αγωγή Κατά της Επίμονης Κυτταρίτιδας. Με την ενισχυμένη σύνθεση του μειώνει την εμφάνιση οζιδίων της κυτταρίτιδας και λειαίνει την επιδερμίδα έως 37%. Συνδράμει στη μη επανεμφάνιση των σημαδιών της κυτταρίτιδας στην περιοχή που αυτά εμφανίζονται.

Άσκηση

Η τακτική άσκηση είναι σημαντική για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα. Καίει θερμίδες και μειώνει το λίπος, ενισχύει την κυκλοφορία και αυξάνει τον μυϊκό τόνο κάτω από το δέρμα, καλύπτοντας την καπιτονέ όψη. Το σώμα αιματώνεται καλύτερα, οπότε τα τοξικά προϊόντα του μεταβολισμού αποβάλλονται από τον οργανισμό και δεν εναποτίθενται στα κύτταρα. Τα λιποκύτταρα παρουσιάζονται, λόγω της χημικής συγγένειας με το νερό, ως «χώροι αποθήκευσης» για τέτοιες τοξικές ουσίες.

Χρειάζεστε: Μετά την άσκηση την Elancyl Slim Design Κρέμα Σώματος για την Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας & του Τοπικού Πάχους. Δρα στα θεμέλια της κυτταρίτιδας, συσφίγγει και προσφέρει άμεση ορατή λείανση και ενυδάτωση. Με σύμπλεγμα καφεΐνης 3D που καταπολεμά την επίμονη κυτταρίτιδα.

CLA

Το CLA ή συζευγµένο λινολεϊκό οξύ είναι το κρυφό χαρτί των αθλητών καθώς η χρήση αυτής της φυσικής ουσίας «ωφέλιµου» λίπους (κάτι σαν τα Ω-3 λιπαρά οξέα) αποτρέπει το γέµισµα των λιποκυττάρων, αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας και τροποποιεί την περιοχή όπου αποθηκεύεται το λίπος, ενισχύοντας τη µυϊκή µάζα έναντι των λιποκυττάρων.

Χρειάζεστε: Κάψτε το λίπος εύκολα και απαλλαγείτε από τη κυτταρίτιδα, αυξήστε τον μυϊκό σας τόνο και διατηρήστε το σώμα σας σφιχτό και λεπτό με το CLA της Ηealth Aid, που βοηθά δραστικά στην καύση λίπους, στην αύξηση του μυϊκού τόνου και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Βότανα

Το τσάι από τα φύλλα της πικραλίδας βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών, καθώς επίσης βοηθά και στην αποτοξίνωση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα της πικραλίδας σε σαλάτες ή φρέσκους χυμούς. Το Ginkgo biloba, ένα φυτικό παρασκεύασμα από τα αποξηραμένα φύλλα του δέντρου του ginkgo, βοηθά στην ενίσχυση της κυκλοφορίας.

Χρειάζεστε: To Ginkgo Biloba Βάμμα από Φρέσκα Βότανα της Specchiasol. Τα βάμματα της Specchiasol προέρχονται από φυτά που καλλιεργούνται στο φυσικό τους περιβάλλον και η συγκομιδή τους γίνεται κατά την βαλσαμική τους περίοδο. Τα περισσότερα από τα φυτά καλλιεργούνται στα βιολογικά αγροκτήματα της Specchiasol στο San Demetrio της ευρύτερης περιοχής Specchia (εξ ου και το όνομα της εταιρείας).

Υγιεινά λιπαρά

Αντικαταστήστε τα κορεσμένα λίπη με υγιεινά ωμέγα-3 λιπαρά που περιέχουν τα λιπαρά ψάρια, ο λιναρόσπορος, τα ιχθυέλαια και τα καρύδια. Αυτά βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος. Η κακή κυκλοφορία μειώνει την ικανότητα του σώματος να παρέχει θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του δέρματος, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κυτταρίτιδας.

Χρειάζεστε: Τον Body Cellulite Incrustee, Ορό Κατά της Κυτταρίτιδας της Nuxe. Συμβάλλει δραστικά στη μείωση της κυτταρίτιδας, λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και συσφίγγει την επιδερμίδα. Οι πολυφαινόλες Κακάου, η Καφεΐνη και το φυτικό εκχύλισμα φύλλων Yacon δρουν κατά του τοπικού πάχους και της επανεμφάνισής του. Η διαδικασία της καύσης του λίπους ενεργοποιείται με μικροφύκη. Το δέρμα συσφίγγει χάρη στο συνδυασμό εκχυλισμάτων πατενταρισμένου Βραζιλιάνικου Μιμόζα και Glaucine. Χωρίς paraben, με 94% φυσικά συστατικά.

Νερό

Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό και κόψτε τις τοξίνες. Η συσσώρευση τοξινών στο σώμα μπορεί να επηρεάσει το χόριο και να συμβάλει στον σχηματισμό κυτταρίτιδας. Αφαιρέστε ή περιορίστε τις τοξίνες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ, τον καφέ και τα επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν υψηλά επίπεδα ζάχαρης και χημικών προσθέτων.