ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Η κυτταρίτιδα θέλει χρόνο. Ξεκινήστε από τώρα!

Η κυτταρίτιδα θέλει χρόνο. Ξεκινήστε από τώρα!

Αν θέλετε να βγείτε στην παραλία χωρίς κυτταρίτιδα ξεκινήστε από τώρα γιατί η κυτταρίτιδα θέλει τον χρόνο της. Εφαρμόστε αυτές τις συμβουλές και δείτε άμεσο αποτέλεσμα.

Το πιο συχνό πρόβλημα όλων των γυναικών είναι η κυτταρίτιδα. Απασχολεί νέες, πιο ώριμες, αδύνατες αλλά και εύσωμες. Η κυτταρίτιδα αλλοιώνει την όψη και τη λεία υφή της επιδερμίδας του σώματος. Εντοπίζοντάς την έγκαιρα και επεμβαίνοντας δραστικά, έχετε πολλές πιθανότητες να μειώσετε πρόβλημα. Το μυστικό είναι η συνέπεια και η ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, καθημερινά.

Προσθέστε αντιοξειδωτικά

Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με τρόφιμα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως acai berries και άλλα μούρα, κόκκινα και πορτοκαλί φρούτα και λαχανικά καθώς και εσπεριδοειδή. Τα αντιοξειδωτικά είναι η υπ 'αριθμόν ένα άμυνα εναντίον των ελεύθερων ριζών, οι οποίες προκαλούν βλάβη στα κύτταρα του δέρματος και μπορούν να συμβάλουν στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Επίσης διευκολύνουν στο μεταβολισμό των τροφών έτσι ώστε να αποφεύγεται η παραπανίσια αποθήκευση λίπους και συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό. Δοκιμάστε το Acai Extract της Solgar. Επιστημονικές έρευνες επισημαίνουν την αντιφλεγμονώδη και κατά του οξειδωτικού στρες δράση του Acai, γεγονός που μπορεί να επιδράσει θετικά σε πολλά θέματα υγείας που αφορούν στο ανοσοποιητικό σύστημα, στην καρδιαγγειακή υγεία, στην προστασία του κεντρικού νευρικού συστήματος και εν γένει στον έλεγχο της κυτταρικής φθοράς.

Κάντε μία πράσινη επιλογή

Το πράσινο τσάι μπορεί να συμβάλει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Το πράσινο τσάι έχει βρεθεί ότι είναι αποτελεσματικό στη θερμογένεση και συμβάλλει με τη σειρά του στην απώλεια βάρους. Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην πρόληψη βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες. Πιείτε περίπου τρία φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα. Δοκιμάστε και το Minceur Υγρό Συμπλήρωμα για Καλύτερο Μεταβολισμό και Έλεγχο του Σωματικού Βάρους με Γεύση Εσπεριδοειδών της Naturactive. Οι κύριες δραστικές ουσίες του πράσινου τσαγιού (κατεχίνες σε συνδυασμό με καφεΐνη) διεγείρουν το μηχανισμό λιπόλυσης. Έτσι το πράσινο τσάι παρεμβαίνει αποτελεσματικά σε όλες τις περιπτώσεις περιττών κιλών, είτε πρόκειται για γενικευμένο πάχος ή τοπικό. Χρησιμοποιείται επίσης για να διευκολύνει την απέκκριση νερού από τα νεφρά. Επίσης και το

Organic Herbal Tea για Αποτοξίνωση της Caudalie. Επιταχύνει την αποβολή των τοξινών για μια άμεση αίσθηση της ευημερίας. Επικυρωμένο από την Ecocert.

Καταναλώνετε υγιεινά λιπαρά

Αντικαταστήστε τα κορεσμένα λίπη με υγιεινά ωμέγα-3 λιπαρά που βρίσκονται στα ψάρια, τον λιναρόσπορο, στα ιχθυέλαια και τα καρύδια. Αυτά βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος. Η κακή κυκλοφορία μειώνει την ικανότητα του σώματος να παρέχει θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του δέρματος, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κυτταρίτιδας.

Δοκιμάστε βότανα

Το τσάι από τα φύλλα της πικραλίδας βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών, καθώς επίσης βοηθά στη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα της πικραλίδας σε σαλάτες ή φρέσκους χυμούς. Το Ginkgo biloba, ένα φυτικό παρασκεύασμα από τα αποξηραμένα φύλλα του δέντρου, βοηθά στην ενίσχυση της κυκλοφορίας. Δοκιμάστε το Slim Detox Αποτοξίνωση & Αδυνάτισμα της Superfoods. Αποτελεί φυσική φόρμουλα με πικραλίδα, σημύδα, πράσινο τσάι και αγκινάρα, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού σε 6 ημέρες.

Φροντίστε το δέρμα σας

Η φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας μπορούν να βελτιώσουν την κυκλοφορία και να μειώσουν τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Δοκιμάστε το 2x Slim Design Κρέμα Σώματος για την Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας & του Τοπικού Πάχους της Elancyl. Καινοτόμο προϊόν με σύμπλεγμα καφεΐνης 3D που καταπολεμά την επίμονη κυτταρίτιδα. Το νέο συστατικό Salacia δρα κατά της ακαμψίας του ινώδους ιστού που περιβάλλει τα λιπώδη λοβία. Η υπερενισχυμένη σύνθεση της Κεκρόπιας και της Καφεΐνης βοηθά στη διάσπαση των λιπών, η Φλοριτζίνη βοηθά στην αποδέσμευση του λίπους και η Ξανθοξυλίνη συμβάλλει στην καύση του λίπους και συγκεκριμένα κατά του φαινομένου rebound. Ο Κισσός αποτοξινώνει και συσφίγγει το δέρμα και οι θρεπτικοί παράγοντες χαρίζουν στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη. Το Peptide Slim Perfect - Αδυνατιστική και Συσφικτική Κρέμα Σώματος Κατά της Κυτταρίτιδας της Version. Αδυνατιστικό σώματος, υψηλής απόδοσης που βοηθά να επιτευχθεί μια πιο αδύνατη σιλουέτα με διαμορφωμένο περίγραμμα, διατηρώντας το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο. Το Somatoline Cosmetic Αγωγή Total Body Gel Αδυνατίσματος είναι ένα δροσερό και ταχείας απορρόφησης καλλυντικό κρεμώδες gel που είναι ειδικά σχεδιασμένο για το αδυνάτισμα και τη σμίλευση ολόκληρης της σιλουέτας. Ιδιιαίτερα προτείνεται η χρήση του για τους γυναικείους γοφούς, τα πόδια και τα μπράτσα. Η Cellu Destock Αγωγή Αδυνατίσματος Κατά του Τοπικού Πάχους & της Κυτταρίτιδας της Vichy, είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος (περιφέρεια, μηροί, γλουτοί) και την κυτταρίτιδα, στις περιοχές που αντιστέκονται ακόμα και στη δίαιτα. Έχει στοχευμένη δράση 7 ημερών στις ζώνες που αντιστέκονται στη δίαιτα.

Ασκηθείτε

Η τακτική άσκηση είναι σημαντική. Καίει θερμίδες μειώνοντας το λίπος, ενισχύει την κυκλοφορία και μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της κυτταρίτιδας αυξάνοντας τον μυϊκό τόνο κάτω από το δέρμα. Η άσκηση στην αποσυμφόρηση της περιοχής, βοηθά στην αποβολή των κατακρατήσεων και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.

Απαλλαγείτε από τις τοξίνες

Η συσσώρευση τοξινών στο σώμα μπορεί να επηρεάσει το χόριο του δέρματος και να συμβάλει στον σχηματισμό κυτταρίτιδας. Περιορίστε τις τοξίνες που προκαλούνται από τον καπνό του τσιγάρου, το αλκοόλ, τον καφέ, τα επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν πολλή ζάχαρη, χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Όλα αυτά συσσωρεύονται σαν τοξίνες στον οργανισμό και προκαλούν κατακράτηση υγρών. Φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βουρτσίζετε την επιδερμίδα σας

Πριν μπείτε στο ντους, τρίβετε το δέρμα σας στεγνό με μια τρίχινη βούρτσα και πάντα με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις, ξεκινώντας από τους αστραγάλους προς την καρδιά. Το στεγνό βούρτσισμα θεωρείται ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία, βοηθώντας στην αποτοξίνωση, οπότε δεν θα αποβάλει μόνο τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αλλά θα εξομαλύνει και την κυτταρίτιδα. Συνεχίστε με ένα λάδι σώματος για να θρέψετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Δοκιμάστε το Λάδι Σημύδας Κατά της Κυτταρίτιδας της Weleda. Συσφίγγει και λειαίνει, προλαμβάνοντας τη δημιουργία κυτταρίτιδας όπου υπάρχει προδιάθεση νώ βελτιώνει την υφή του δέρματος στα σημεία που έχει ήδη εκδηλωθεί.

Κάντε μασάζ

Συμβάλλει στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας και βοηθά στην αποσυμφόρηση της περιοχής. Το λεμφικό μασάζ συμβάλλει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στο χάσιμο πόντων και κατ’ επέκταση και στο αδυνάτισμα.