ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Εye cream - όχι ice cream!

Εye cream - όχι ice cream!

Ποια κορυφαία αντιγηραντική συνήθεια σας «κόβει» 10 χρόνια;

Η καθημερινή εφαρμογή μιας κρέμας ματιών! Μάθετε τι συστατικά πρέπει να περιέχει και ποια να επιλέξετε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και τις ανάγκες της.

Στην περιοχή των ματιών διακρίνονται τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, και γι’ αυτόν τον λόγο η αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος γύρω από τα μάτια παίζει σημαντικό ρόλο. Η εύρεση μιας αποτελεσματικής κρέμας ματιών, ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα περισσότερα προΐόντα διαφημίζονται ως «ειδικά σχεδιασμένα» για το ευαίσθητο, λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια αλλά πολλές φορές αποτυγχάνουν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Τα καλά νέα: υπάρχουν προΐόντα περιποίησης της επιδερμίδας των ματιών που έχουν αποτέλεσμα αρκεί να γνωρίζετε πώς και τι να επιλέξετε σε μία κρέμα ματιών.

Τι να προσέξετε σε μία κρέμα ματιών

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει έρευνα που να επιβεβαιώνει ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια χρειάζεται συστατικά διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιείτε για το υπόλοιπο πρόσωπό σας. Μπορεί η περιοχή των ματιών να είναι πιο ευαίσθητη αλλά και η επιδερμίδα του προσώπου πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Πολλές κρέμες ματιών περιέχουν ερεθιστικά συστατικά όπως αρωματικά φυτικά έλαια, συνθετικά αρώματα ή φυτικά εκχυλίσματα που προκαλούν ευαισθησίες. Προτού επιλέξετε μια κρέμα ματιών, προσέξτε αυτά:

Να είναι καλά συσκευασμένη. Θα πρέπει να κρατά το φως και τον αέρα έξω επειδή τα συστατικά που περιέχει μία κρέμα είναι ευαίσθητα και όχι σταθερά. Δοκιμάστε την: EE Cream Eyes Κρέμα Ματιών που Λειτουργεί ως Πηγή Ενέργειας για το Δέρμα

Να έχει δείκτη προστασίας. Είναι αναγκαία η καθημερινή προστασία από τον ήλιο κυρίως για την περιοχή των ματιών. Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα επιπλέον μέτρο άμυνας, για τα μάτια αλλά και την επιδερμίδα του ματιού. Δοκιμάστε την Κρέμα Ματιών Άγριο Τριαντάφυλλο SPF15 της Korres. Ο καρπός της αγριοτριανταφυλλιάς είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C, εμφανίζοντας σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας, ενώ  βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης για ομοιομορφία στο χρώμα της επιδερμίδας και της προσδίδει μοναδική λάμψη και φωτεινότητα.

Να είναι κατάλληλη για τη δική σας επιδερμίδα: Δεν είναι όλες οι επιδερμίδες ίδιες. Επειδή το δέρμα γύρω από τα μάτια σας είναι πιο λεπτό, και λόγω όλων των μικροσκοπικών μυών στην περιοχή, είναι πιο ευαίσθητα και επιρρεπή στο πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Πλέον, υπάρχουν ελάχιστοι πόροι γύρω από τα μάτια που ενυδατώνουν φυσικά το δέρμα. Η bepanthol intensive κρέμα προσώπου-ματίων προσφέρει βαθία και διαρκή ενυδάτωση στο δέρμα.Ιδανική για βαθία ενυδάτωση όλη μέρα.Η σύνθεση της περιλαμβάνει φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες όπως προβιταμίνη Β5 και γλυκίνη,ενισχύει και διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλη μέρα.Επιπλέον η σύνθεση της είναι εμπλουτισμένη με φυσικά λιπίδια.Τα λιπίδια αυτά προστατεύουν απο την απώλεια υγρασίας και την ξηρότητα.

Να μην περιέχει άρωμα. Δεδομένου ότι η περιοχή των ματιών είναι τόσο ευαίσθητη, οι καλύτερες κρέμες ματιών δεν περιέχουν άρωμα. Η Κρέμα Ματιών Ρόδι με Συσφιγκτική Δράση της Weleda δεν έχει τεχνητά αρώματα, περιέχει εκχύλισμα από ρόδι και ρούσκο, και προστατεύει αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες λόγω των πολύτιμων φυσικών αντιοξειδωτικών που περιέχει.

Ποια κρέμα να επιλέξετε

Για το πρήξιμο και τις σακούλες

Το πρήξιμο κάτω από τα μάτια προέρχεται από κατακράτηση υγρών που προκαλεί οίδημα στους ιστούς. Αιτίες είναι οι αλλεργίες και η ιγμορίτιδα, αλλά μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα αυπνίας, κακής διατροφής ή κατανάλωσης αλκοόλ. Ψάξτε στα συστατικά την καφεΐνη. Το Dioptigel - Ζελ για Σακούλες Ματιών της Lierac είναι ένα ζελ δροσερό, με μή λιπαρή υφή και χωρίς να περιέχει άρωμα. Η μοναδική του σύνθεση περιέχει 25% αναδομητικά φυτά σε υψηλή συγκέντρωση. Το περίγραμμα των ματιών γίνεται πιο σφιχτό και ελαστικό, οι σακούλες και τα πρηξίματα εξαφανίζονται.

Για τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορεί να είναι αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων όπως κληρονομικότητα, άγχος, κάπνισμα, έκθεση στον ήλιο. Επίσης οι καφέ κύκλοι οφείλονται στην υπερβολική παραγωγή και συσσώρευση μελανίνης ενώ οι μπλε κύκλοι οφείλονται στην κακή μικροκυκλοφορία. Τα συστατικά όπως οι βιταμίνες C και Κ, το κοζικό οξύ και η γλυκόριζα μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, ενώ συστατικά όπως τα πεπτίδια μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τυχόν σκιές. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε για αντανακλαστές φωτός στα συστατικά της κρέας.  Η διορθωτική Κρέμα Ματιών για Μαύρους Κύκλους Pigmentclar Eyes της La Roche – Posay με την ενυδατική υφή της, με χρωστικές που αντανακλούν το φως σε συνδυασμό με το μεταλλικό στόμιο χαρίζουν αίσθηση δροσιάς και βλέμμα πιο φωτεινό και ξεκούραστο, οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά και η περιοχή των ματιών είναι πιο ομοιόμορφη και φωτεινή.

Για τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Οι αντανακλαστικές κινήσεις των ματιών (ανοιγόκλειμα, σφίξιμο στον ήλιο, χαμόγελο κ.λπ,) μπορεί να κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πιο γερασμαένα από ότι το υπόλοιπο πρόσωπο.  Αναζητήστε στα συστατικά κολλαγόνο, ρετινόλη, ραμνόζη και ceramides που συμβάλουν στην τόνωση του δέρματος, μειώνουν και εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές. Επίσης τα αντιοξειδωτικά προσφέρουν πιο νεανική επιδερμίδα. Δοκιμάστε την Wine Elixir Αντιρυτιδική Κρέμα για Μάτια & Χείλη με Κόκκινο Κρασί & Μελισσοκέρι της Apivita. Τόκκινο κρασί μειώνει δραστικά τον αριθμό και την επιφάνεια ακόμα και των πιο βαθιών ρυτίδων, το λούπινο βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας ενώ η εσκίνη, η ρουσκογενίνη και τα επιπλέον φυσικά δραστικά συστατικά ενυδατώνουν και αποσυμφορούν δραστικά το πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών.  Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών Anti-Wrinkle Eye Cream της Frezyderm χάρη στη μοναδική της σύνθεση μειώνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής και αυξάνει το κολλαγόνο.  Το SERUM 10 EYES & LASHES της Vichy βασίζεται σε υποαλλεργική φόρμουλα, χωρίς parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένο και από Οφθαλμίατρο για ευαίσθητα μάτια. περιέχει Υφή Πέρλας για λαμπερά μάτια.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
682 πόντους
34,95€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
972 πόντους
38,20€ Τιμή καταλόγου