ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Επίπεδη κοιλιά σε έναν μήνα, γίνεται;

Επίπεδη κοιλιά σε έναν μήνα, γίνεται;

Γϊνεται! Εάν δεν κουμπώνει το αγαπημένο σας τζιν ήρθε η ώρα να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε έναν μήνα. Αν θέλετε μέση δαχτυλίδι θα πρέπει να χάσετε λίπος και να τονώσετε όλο το σώμα σας και αυτές οι 10 συμβουλές θα σας βοηθήσουν το πετύχετε!

1 Μασάτε καλά το φαγητό σας

Αν θέλετε να αποφύγετε το φούσκωμα μετά από ένα γεύμα, φροντίστε να μασάτε το φαγητό σας πολύ καλά. Η καλή μάσηση βοηθά στη διάσπαση των τροφών και διευκολύνει την αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών από το έντερο ενώ μειώνει την υπερκατανάλωση καθώς και το πρήξιμο που δημιουργείται από την κατάποση του αέρα.

2 Μην κάνετε ροκανίσματα

Δεν είναι καλή ιδέα να ξεκίνησετε τώρα να κάνετε κοιλιακούς αν δεν μπορείτε να τους δείτε κάτω από το λίπος! Επικεντρωθείτε πρώτα στο πώς θα βελτίωσετε τη διατροφή σας με άλιπες τροφές, και στη συνέχεια κάνε αερόβια (τρέξιμο, κολύμπι, έντονο περπάτημα) για να χάσετε το βάρος και  να κάψετε λίπος.

3 Μειώστε το αλάτι

Μια σημαντική αιτία του φουσκώματος στην κοιλιά είναι το νάτριο γι΄αυτό καλό είναι να το μειώσετε. Το θαλασσινό αλάτι είναι καλή επιλογή αλλά προσέχετε τις ετικέτες των τροφών καθώς κάποια προϊόντα έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο όπως κάποιες σάλτσες.

4 Κόψτε τελείως τη ζάχαρη

Mειώνοντας τη ζάχαρη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά. Δεν είναι μόνο το ότι θα μειώσετε τις θερμίδες αλλά μειώνοντας την πρόσληψη ζάχαρης βοηθάτε στην εμφάνιση μιας ορμόνης που ονομάζεται γλυκαγόνη, η οποία σας βοηθά να κάψετε λίπος.

5 Ασκηθείτε έντονα

Η καλύτερη μορφή άσκησης για να κάψετε λίπος είναι η HIIT (High Intensity Interval Training), μια υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, αερόβια άσκηση. Και αυτό γιατί αυξάνει τον μεταβολικό σας ρυθμό έως και 24 ώρες μετά την προπόνηση, πράγμα που σημαίνει ότι καίτε θερμίδες ακόμη κι όταν κοιμάστε.

6 Τρώτε συχνά

Καταναλώνετε σνακ χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε πρωτεΐνες ενδιάμεσα των κυρίων γευμάτων σας και τρώτε κάθε τρεις ή τέσσερις ώρες για να διατηρήσετε το μεταβολικό σας ρυθμό επίπεδα και το σάκχαρο στο αίμα σας στα φυσιολογικά επίπεδα.

7 Κόψτε το αλκοόλ

Το αλκοόλ δεν έχει λίπος αλλά έχει ένα ολόκληρο σωρό άχρηστες θερμίδες που αποθηκεύονται ως λίπος στην κοιλιά σας. Επιβραδύνει το μεταβολισμό σας, σταματώντας έτσι το σώμα σας να καίει θερμίδες.

8 Πίνετε περισσότερο νερό

Το να πίνετε περισσότερο νερό είναι ένας απλός τρόπος να αυξήσετε την απώλεια λίπους. Μελέτη διαπίστωσε ότι με την κατανάλωση δύο ποτηριών νερού αυξάνονταν ο μεταβολισμός κατά 30% μέσα σε 30-40 λεπτά (τα δύο λίτρα νερό ημερησίως διαπιστώθηκε ότι ενισχύουν την κατανάλωση ενέργειας κατά σχεδόν 100 επιπλέον θερμίδες). Εάν δεν πίνετε νερό η απώλεια λίπους μειώνεται καθώς οι σωματικές λειτουργίες επιβραδύνουν για να διατηρήσουν τα υγρά στο σώμα. Ξεκινήστε με ένα μεγάλο ποτήρι νερό μόλις ξυπνήσετε το πρωί, το σώμα σας είναι ήδη αφυδατωμένο μετά από οχτώ ώρες ύπνου.

9 Πάρτε τα σωστά συμπληρώματα

Δοκιμάστε το Lipotropic Factors για Διάσπαση Λίπους της Solgar. Τo Lipotropic Factors της Solgar συμβάλει στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και ενεργεί αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του ήπατος. Επίσης βοηθάει στη διάσπαση των διατροφικών λιπών και κατά συνέπεια στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Το Green Coffee 200mg της Quest περιέχει 200mg τυποποιημένου εκχυλίσματος πράσινου καφέ ανά ταμπλέτα, που αποδίδει 90mg χλωρογενικού οξέος. Το χλωρογενικό οξύ μπορεί σύμφωνα με μελέτες να ενισχύσει τη χρησιμοποίηση του λίπους, έναντι των υδατανθράκων, για την παραγωγή ενέργειας και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο στην καύση του λίπους και τη ρύθμιση του βάρους. Το Kcaligram 7 Days - Ενισχυμένο Σύστημα Αδυνατίσματος για Επαναφορά Σιλουέτας της Lanes περιέχει φυτικά εκχυλισμάτα από αρκτοστάφυλλο, μελίλωτο, λεσπεντέτσα και ανανά που ευνοούν τη απομάκρυνση των περιττών υγρών που κατακρατούνται στο σώμα μειώνοντας έτσι την αίσθηση φουσκώματος και πλεονάζοντος βάρους. Επιπλέον το μελίλωτο και ο ανανάς ενεργοποιούν την μικροκυκλοφορία για απομάκρυνση του λίπους, συντελώντας στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της σιλουέτας.

10 Κάντε μασάζ στην κοιλιά

Οι μύες δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να γυμνάσετε. Χρησιμοποιήστε μια λοσιόν με καφεΐνη (βρίσκεται σε πολλά προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας) για να γίνει πιο σφιχτό και απαλό το δέρμα στην κοιλιά. Με το καθημερινό μασάζ θα μείνετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας για επίπεδη κοιλιά σε ένα μήνα. Η Reform Abdomen Care Cream - Κρέμα Σύσφιξης Κοιλιάς της Frezyderm περιέχει επιλεγμένα συστατικά φυτικής και βιοτεχνολογικής προέλευσης για την λιπόλυση, σύσφιξη και επανόρθωση του δέρματος της κοιλιάς και των γλουτών. Η Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα για Κοιλιά και Γοφούς Advance είναι μια καλλυντική κρέμα ειδικά μελετημένη για να αδυνατίζει και να σμιλεύει την περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. Περιέχει το Bioreduxplus - complex™, ένα σύμπλεγμα φυσικών μικροσωματιδίων από φύκια της θάλασσας και ενεργά καλλυντικά συστατικά, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα νεαρών βλαστών συκιάς, το οποίο με τοπική εφαρμογή και μασάζ έχει τριπλή δράση. Δοκιμάστε την Creme Fondante Raffermissante - Κρέμα Σώματος Έντατικής Σύσφιξης της Nuxe με πέταλα λουλουδιών πορτοκαλιού και αμυγδάλου. Το εκχύλισμα μιμόζας Βραζιλίας και τα σάκχαρα βρώμης δρουν συνεργικά για άμεση δράση και αποτέλεσμα στιγμιαίου lifting, oι νιφάδες σίκαλης και kigelia africana επανορθώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και τέλος τα εκχυλίσματα γιασεμιού και η βιταμίνη E συμπληρώνουν αυτήν τη διπλή δράση προσφέροντας στην επιδερμίδα προστασία ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Η υφή της είναι ελαφριά ενώ απορροφάται άμεσα. Δεν περιέχει paraben και τα συστατικά της είναι 85% φυσικής προέλευσης.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Solgar Lipotropic Factors για Διάσπαση Λίπους, 50t
BEST SELLER
526 πόντους
26,95€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
467 πόντους
17,50€ Τιμή καταλόγου