ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Είναι τα προβιοτικά οι νέες βιταμίνες;

Είναι τα προβιοτικά οι νέες βιταμίνες;

Τα βακτήρια μπορούν να συμβάλλουν στην υγεία του εντέρου και κατ’ επέκταση στην υγεία ολόκληρου του οργανισμού. Και οι ειδικοί συμφωνούν: τα προβιοτικά είναι οι νέες βιταμίνες. Δείτε γιατί.

Τα προβιοτικά είναι μη παθογόνοι, μικροοργανισμοί, συνήθως βακτήρια, που μοιάζουν με τα ωφέλιμα βακτήρια του εντέρου. Τα προβιοτικά συμβάλλουν στη θεραπεία πολλών γαστρεντερικών παθήσεων, καθυστερούν την ανάπτυξη των αλλεργιών στα παιδιά και αποτρέπουν μυκητισιάσεις στον γυναικείο κόλπο. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα προβιοτικά είναι οι νέες βιταμίνες. Κι αυτό γιατί τα βακτήρια που κατοικούν στο έντερο και διατηρούν τα παθογόνα βακτήρια υπό έλεγχο, βοηθούν την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, και συμβάλλουν στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επειδή όμως, κάποιες φορές, η ισορροπία τους διαταράσσεται λόγω λήψης αντιβιοτικών, στρες, διατροφικές αλλαγές, αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ, δυσκοιλιότητα και περιβαλλοντικούς παράγοντες τα προβιοτικά είναι απαραίτητα για ένα υγιές έντερο και ένα γερό ανοσοποιητικό!

Πώς μας ωφελούν τα προβιοτικά

1 Μειώνουν τη διάρροια. Εάν εκδηλωθεί διάρροια μετά από λήψη κάποιων αντιβιοτικών μπορούν να μειώσουν αυτό το ενοχλητικό σύμπτωμα. Τα προβιοτικά συστήνονται όταν ακολουθείται θεραπεία με αντιοβιοτικά, επειδή αυτά σκοτώνουν συγκεκριμένα είδη μικροοργανισμών που υπάρχουν στο έντερο. Η φόρμουλα ENTEROACTIN της Doctor's Formulas περιέχει δύο είδη φιλικών μικροβίων προς αποφυγή υπερμολύνσεων ακόμη περιέχει «ενεργούς σπόρους» που παρουσιάζουν αυξημένη αντοχή στην γαστρική οξύτητα, έχουν σταθερή διάρκεια, είναι σταθεροί ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, εποικίζουν την εντερική χλωρίδα και βοηθούν στην εντερική δυσβίωση. Προβλήματα δυσκοιλιότητας ή διάρροιας αποκαθίστανται, εφόσον αποκαθίσταται και η εντερική χλωρίδα.

2 Μειώνουν τα συμπτώματα του σύνδρομου του ευερέθιστου εντέρου. Το Eliminex FOS (Φρουκτο Ολιγοσακχαρίτες) σε Σκόνη για το Πεπτικό Σύστημα 500gr της Lamberts έχει την πρεβιοτική δράση των φρουκτο-ολιγοσακχαριτών δηλαδή την ανάπτυξη των βακτηρίων της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας και την μείωση των παθογόνων βακτηρίων και των μυκήτων. Η πρεβιοτική λειτουργία των FOS οδηγεί στη βελτίωση του  εντερικού τόνου, στην ρύθμιση των περισταλτικών κινήσεων του εντέρου και στην βελτίωση των γαστρεντερικών ενοχλημάτων που οφείλονται σε εντερική δυσλειτουργία.

3 Καταπολεμούν το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που προκαλεί γαστρίτιδα, έλκος στο πεπτικό σύστημα και, στη χειρότερη περίπτωση, καρκίνο. Το Mega 8 Biotix της Quest είναι ιδανικό για άτομα που αναζητούν mega-δόσεις προβιοτικών, άτομα με χρόνιες ή σοβαρές διαταραχές ή προβλήματα του εντέρου και άτομα που έχουν ανάγκη για άμεση επαναφορά της ισορροπίας της χλωρίδας του εντέρου.

4 Μειώνουν το φούσκωμα. Τα προβιοτικά μειώνουν τα συμπτώματαν όσων έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Το Acidophilus Plus για Ρύθμιση Εντέρου & Πεπτικού Συστήματος (60 Κάψουλες) της Quest περιέχει 3 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών βακτηρίων, με υψηλή περιεκτικότητα σταθερών και βιώσιμων βακτηρίων σε μορφή κάψουλας (τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια βακτήρια). Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans ενώ δεν περιέχει γαλακτοκομικά συστατικά

5 Έχουν προληπτική δράση κατά του καρκίνου του εντέρου. Το Prolife Lactobacilli Προβιοτικά & Σύμπλεγμα Β (7x10ml) της ZETA Farmaceutici είναι ειδικό συμπλήρωμα διατροφής με βιολογικώς ενεργά ειδικά κύτταρα μαγιάς, γαλακτικά βακτήρια, βιταμίνες Β6, Β1, Β2, Β12 και γλυκοολιγοσακχαρίτες.

6 Συμβάλλουν στην μείωση της τερηδόνας και της ουλίτιδας αφού μειώνουν κάποια στελέχη των επιβλαβών βακτηρίων που προκαλούν ουλίτιδα. Το Prodilac Oral Συμπλήρωμα Διατροφή - Προβιοτικό 30 Chewable Tablets της Frezyderm περιέχει το προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus salivarius Oral S1 και Βιταμίνη D3 για τη διατήρηση και επαναφορά της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του στόματος και τη διατήρηση της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας.

7 Προλαμβάνουν ή θεραπεύουν τις μυκητισιάσεις του γυναικείου κόλπου καθώς και τις ουρολοιμώξεις. Το

Biolact Προβιοτικά για την Εντερική & Κολπική Χλωρίδα (20 Κάψουλες) της Eva  περιέχει γαλακτοβάκιλλους,  ωφέλιμους μικροοργανισμούς που προσφέρουν γρήγορη αποκατάσταση και προλαμβάνουν αποτελεσματικά τις διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου, του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας που μπορεί να οφείλονται σε οποιαδήποτε αιτία όπως λήψη αντιβιοτικών, κολπίτιδες κ.α.

8 Βοηθούν στο αδυνάτισμα. Μελέτες δείχνουν ότι κάποια βακτήρια του εντέρου παχαίνουν και κάποια  προβιοτικά βοηθούν στο αδυνάτισμα. Το Day-Vit Probio Συνδυασμός Βιταμινών με Προβιοτικά (30 Κάψουλες) της Health Aid περιέχει ένα συνδυασμό 37 βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων & προβιοτικών (acidophilus, bifidus, lactobacillus), που βοηθούν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, απαραίτητη για τον οργανισμό, ώστε να διατηρείται υγιής & δραστήριος.

9 Ενισχύουν το ανοσοποιητικό και χαρίζουν ενέργεια. Το ProbioAde για Ομαλή Εντερική Λειτουργία με Προβιοτικά, Φυτικές Ίνες, Βιταμίνες & Μέταλλα (20 Κάψουλες) της Lanes περιέχει ένα συνδυασμό10 επιλεγμένων γαλακτικών ενζύμων και φρουκτοολιγοσακχαριτών, φυτικές ίνες, με θετική επίδραση στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. Παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες C, B6, B12, D, φολικό οξύ, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο και σελήνιο που συμβάλλουν στηφυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού.

www.boxpharmacy.gr/el/products/probioade-gia-omali-enteriki-leitoyrgia-me-proviotika-fytikes-ines-vitamines-metalla-20-kapsoyles#sthash.E6WLFNt9.dpuf

10 Καταπραΰνουν τα συμπτώματα των αγχωδών διαταραχών και της κατάθλιψης, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες. Το BacteFlora PLUS της Holistic Med είναι συμβιωτικό συμπλήρωμα διατροφής υψηλής συγκέντρωσης 10 προβιοτικών ειδών, με 20 δισεκατομμύρια προβιοτικά βακτήρια ανά κάψουλα και ινουλίνη, μια πρεβιοτική φυτική ίνα που φτάνει άπεπτη στο έντερο και χρησιμοποιείται ως τροφή από τα φιλικά βακτήρια. Ο συνδυασμός προβιοτικών και πρεβιοτικών ονομάζεται συμβιωτικό. Το BacteFlora PLUS είναι ένα συμβιωτικό προϊόν με plus δράση.

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
254 πόντους
9,50€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
292 πόντους
17,70€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
639 πόντους
23,95€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
1209 πόντους
64,34€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
596 πόντους
39,75€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
183 πόντους
9,65€ Τιμή καταλόγου