ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Γιατί χρειάζεστε τώρα, περισσότερο από ποτέ, αντηλ

Γιατί χρειάζεστε τώρα, περισσότερο από ποτέ, αντηλιακό προσώπου;

Μην περιμένετε να καλοκαιριάσει πρώτα για να αγοράσε ένα αντηλιακό. Αν δεν έχετε τη συνήθεια να φοράτε αντηλιακό προσώπου καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι, μάθετε γιατί χρειάζεστε τώρα, περισσότερο από ποτέ, ένα αντηλιακό προσώπου να αποτελέσει μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σας.

1 Γιατί όλοι οι τύποι δέρματος κινδυνεύουν από τον ήλιο

Αν έχετε σκούρα επιδερμίδα, η μελανίνη στο δέρμα σας σάς παρέχει κάποια φυσική προστασία από τον ήλιο, αλλά χρειάζεστε προστασία από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες. Όσοι έχουν πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος λόγω της έκθεσης στον ήλιο, αλλά όσοι έχουν πιο σκουρόχρωμα δέρματα κινδυνεύουν από πιο σοβαρές μορφές καρκίνου. Φοράτε αντηλιακό καθημερινά για την ασφάλεια του δέρματός σας.

2 Για να προλάβετε την πρόωρη γήρανση

Οι δερματολόγοι εκτιμούν ότι το 90% των σημαδιών γήρανσης δεν προέρχεται από την ηλικία σας αλλά από τις ώρες που έχετε εκτεθεί στον ήλιο. Φορώντας αντιηλιακό σώζετε καθημερινά το δέρμα σας από τη χρόνια ορατή βλαβη αργότερα.

3  Γιατί ο ήλιος είναι δυνατός ακόμη και όταν έχει συννεφιά

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται αντηλιακό όταν έχει συννεφιά ή όταν βγαίνουν για λίγο στον ήλιο, αλλά η υπεριώδης ακτινοβολία και κυρίως η UVB βλάπτει το δέρμα σας διαπερνώντας τα σύννεφα με ευκολία. Η υπεριώδης ακτινοβολία (δηλαδή οι ακτίνες UVA και UVB) ευθύνεται για τις αντιδράσεις του δέρματος στον ήλιο. Η UVB ευθύνεται για το κοκκίνισμα και το έγκαυμα. Η UVA είναι υπεύθυνη για τη φωτογήρανση, τις φωτοευαισθησίες, αλλά και για τον καρκίνο του δέρματος. Έτσι χρειάζεστε προστασία ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες.

5 Γιατί η βλάβη από τον ήλιο είναι αθροιστική

Νομίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα ασφαλές μαύρισμα; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Κάθε έκθεσή σας στον ήλιο συμβάλλει σε πιθανή βλάβη σε κυτταρικό επίπεδο. Εάν θέλετε  στο μέλλον να παραμείνει το δέρμα σας υγιές φοράτε αντηλιακό σας καθημερινά.

5 Γιατί μειώνετε τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος

Το να φοράτε το αντηλιακό σας καθημερινά προστατεύετε το δέρμα σας από τον κίνδυνο των διαφόρων τύπων καρκίνου του δέρματος, ιδιαίτερα το κακοήθες μελάνωμα. Το κακόηθες μελάνωμα είναι το βαρύτερο καρκίνωμα του δέρματος και συνδέεται όχι τόσο με την αθροιστική δράση του ήλιου στο δέρμα, αλλά περισσότερο με την απότομη έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια των διακοπών και με τα έντονα ηλιακά εγκαύματα κυρίως της παιδικής ηλικίας.

6  Γιατί προλαμβάνετε τις κηλίδες, τις πανάδες και την ακμή

Εφαρμόζετε γενναιόδωρες ποσότητες αντηλιακού στο πρόσωπό σας για να αποτρέψετε την εμφάνιση των κηλίδων και των πανάδων. Επίσης, το αντηλιακό είναι απαραίτητο για να αποτραπεί η εμφάνιση της ακμής.

7 Γιατί είναι μια καλή καλλυντική επιλογή

Υπάρχουν πολλές συνθέσεις ενυδατικών κρεμών με αντηλιακό και SFP δείκτη προστασίας που αφήνουν ενυδατωμένο το δέρμα και το προστατεύουν παράλληλα από τον ήλιο. Αν έχετε ξηρό δέρμα ή ευαίσθητο δέρμα ανανεώνετε συχνά την κρέμα σας μέσα στην ημέρα. 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
592 πόντους
27,21€ Τιμή καταλόγου