ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Γιατί η απολέπιση είναι θαυματουργή στην αντιμετώπ

Γιατί η απολέπιση είναι θαυματουργή στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Αν έχετε κυτταρίτιδα έχετε επιλογές για το πώς να την αντιμετωπίσετε. Ξεκινήστε από τη πιο βασική: όχι από την πλαστική χειρουργική αλλά από την απολέπιση.

Πώς εμφανίζεται η κυτταρίτιδα;

Η γήρανση, οι ορμόνες και οι διακυμάνσεις στο βάρος είναι οι βασικές αιτίες της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Αυτοί οι παράγοντες προκαλούν την αντιαισθητική όψη φλοιού του πορτοκαλιού. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν τα ογκώδη λιποκύτταρα αρχίζουν να αναπτύσσονται προς το εξωτερικό επίπεδο του δέρματος την ίδια ώρα που οι ινώδεις ζώνες του κολλαγόνου υποχωρούν κάτω από αυτή την πίεση, κάνοντας την επιδερμίδα των μηρών ανώμαλη, τραχιά, γεμάτη αντιαισθητικούς σβώλους.  

Απολέπιση: μια φυσική διαδικασία

Η επιδερμίδα του σώματος ανανεώνεται κάθε μήνα αποβάλλοντας με φυσική διαδικασία τα νεκρά κύτταρα από την κεράτινη στιβάδα δίνοντας τη θέση σε νέα και υγιή κύτταρα. Όμως με την πάροδο του χρόνου αυτή η διαδικασία εξασθενεί και τα νεκρά κύτταρα παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο δέρμα. Η τακτική απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, αναζωογονεί την επιδερμίδα και διευκολύνει στην καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών ενός αδυνατιστικού προϊόντος ή προϊόντος κατά της κυτταρίτιδας.

Κάθε πότε κάνετε απολέπιση

Δύο φορές την εβδομάδα, στο πρωινό ή βραδινό ντους, είναι αρκετές για να μη διαταράξετε το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας σας. 

Πως κάνετε απολέπιση

Απλώνετε το προϊόν σε νωπή επιδερμίδα με ανοδικές, κυκλικές και απαλές κινήσεις. Ένα γάντι μπορεί να σας βοηθήσει αλλά προσοχή: μην τρίβετε με μανία το δέρμα σας για να μην το τραυματίσετε. Ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό και απλώνετε πάντα την αντικυτταριτιδική ή την αδυνατιστική κρέμα ή κάποιο θρεπτικό λάδι σώματος.

Δείξτε αρκετά πιο λεπτή μειώνοντας δραστικά την εμφάνιση κυτταρίτιδας με την απολέπιση. Δοκιμάστε αυτά τα 5 θαυματουργά scrub κατά της κυτταρίτιδας, που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιδερμίδα, επιτρέποντας στα προϊόντα περιποίησης να εισχωρούν καλύτερα και να κάνουν πραγματική δουλειά!

5 θαυματουργά scrub κατά της κυτταρίτιδας

1 Rose Pepper Κρέμα Βαθιάς Απολέπισης της Apivita

Αυτή η κρέμα έχει έντονες αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και απολεπίζει βαθιά την επιδερμίδα, προετοιμάζοντάς την να δεχτεί την περιποίηση που ακολουθεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα και τη διάθεση. Περιέχει θαλάσσια άλατα, φυσικούς κόκκους κυτταρίνης, λούφα και κόκκους ελιάς και παπαρούνας που απολεπίζουν και συμβάλλουν στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα πρόπολης προσφέρει ήπια αντισηψία ενώ το αμυγδαλέλαιο, το λάδι ελιάς, η προβιταμίνη Β5, η βιταμίνη Ε, το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας και η μενθόλη ενυδατώνουν, χαρίζουν απαλότητα και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.

2 Peeling Σημύδας Κατά της Κυτταρίτιδας για το Ντους της Weleda

Αυτό το Peeling σημύδας κατά της κυτταρίτιδας για το ντους βελτιώνει την όψη και λειαίνει την επιδερμίδα. Οι φίνες κέρινες πέρλες από carnauba και κερήθρα, κάνουν απαλό μασάζ στο δέρμα, βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος και υποστηρίζουν τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μετά το ντους, αποκτά ορατά μεταξένια και λεία αίσθηση.

3 Crushed Cabernet Scrub - Απολεπιστικό & Αδυνατιστικό Σώματος της Caudalie

Το Crushed Cabernet Scrub χάρη στους χονδροειδείς κόκκους του καταφέρνει να χαρίζει όχι μόνο λαμπερό αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα βοηθάει στη μείωση των πόντων. Ενισχύει τη θεραπευτική αγωγή αδυνατίσματος δεδομένου ότι περιέχει 6 οργανικά ουσιαστικά έλαια που μάχονται την κυτταρίτιδα και βοηθούν στη σύσφιξη της επιδερμίδας. Εξαιρετικά αποτελέσματα από τη θεραπευτική αγωγή: μέχρι 3.8 εκατ. από τη μέτρηση μηρών. (Αντικειμενικές κλινικές δοκιμές της θεραπευτικής αγωγής αδυνατίσματος, 18 εθελοντές, 28 ημέρες, που διευθύνονται από ένα ανεξάρτητο εργαστήριο που πιστοποιείται από το Γαλλικό Υπουργείο Υγείας μιλάνε για εγγυημένα αποτελέσματα.)

4 Pure Greek Olive Scrub Σώματος Άνθη Ελιάς της Korres

Περιέχει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Με φυσικούς κόκκους που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, λεία και αναζωογονημένη.

5 Gommage Sensorielle - Λάδι Απολέπισης της Lierac

Αισθησιακό λάδι απολέπισης με μοναδική σύνθεση που περιέχει 3 λουλούδια με αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και χαλαρωτικές ιδιότητες. Χαρίστε μοναδική περιποίηση στην επιδερμίδα σας με πλούσιο άρωμα και απαλό χάδι χαλάρωσης και ομορφιάς!

Αυτό το λάδι είναι σε μορφή ζελ που έχει απολεπιστικές ιδιότητες. Η πλούσια σύνθεσή του χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την αρωματίζει. 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
423 πόντους
20,14€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
92 πόντους
3,60€ Τιμή καταλόγου