ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Γιατί αποθηκεύετε λίπος στην κοιλιά και ποια προΐό

Γιατί αποθηκεύετε λίπος στην κοιλιά και ποια προΐόντα  θα την κάνουν επίπεδη!

Αποθηκεύετε λίπος στην κοιλιά; Μάθετε πού οφείλεται το φαινόμενο «σωσίβιο» και με ποια προιόντα μπορείτε να το αποφύγετε.

Υπάρχει κληρονομικότητα

Δυστυχώς το DNA μας παίζει καθοριστικό ρόλο στο αν θα είστε πιο επιρρεπείς στην απόκτηση λίπους στην κοιλιά.

Τι να κάνετε: Το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει κληρονομικότητα αυτό δεν σας εμποδίζει από το ασκηθείτε, να τραφείτε σωστά και να μειώσετε το άγχος . Επιπλέον προσθέστε στην καθημερινή σας ρουτίνα κάποια καλλυντικά σκευάσματα και συμπληρώματα διατροφής που θα σας χαρίσουν επίπεδη κοιλιά. Το Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα για Κοιλιά και Γοφούς Advance 1  είναι μια καλλυντική κρέμα ειδικά μελετημένη για να αδυνατίζει και να σμιλεύει την περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. Περιέχει το Bioreduxplus - complex™, ένα σύμπλεγμα φυσικών μικροσωματιδίων από φύκια της θάλασσας και ενεργά καλλυντικά συστατικά, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα νεαρών βλαστών συκιάς, το οποίο με τοπική εφαρμογή και μασάζ έχει τριπλή δράση.  Το Carboslim της Health Aid περιέχει εκχύλισμα  λευκού φασολιού (phase 2), το οποίο αποτρέπει με φυσικό τρόπο τη μετατροπή των υδατανθράκων σε γλυκόζη και μετά σε λίπος, ώστε να περνούν από το πεπτικό χωρίς να αφομοιωθούν και να προσθέσουν λίπος στον οργανισμό. Το Πράσινο Τσάι και το χρώμιο που περιέχει προάγουν δραστικά το μεταβολισμό και τη καύση των λιπών βοηθώντας στο αδυνάτισμα. Επίσης διατηρεί τα φυσιολογικά επίπεδα της ινσουλίνης και του σακχάρου στο αίμα. Το συμπλήρωμα διατροφής Lipotropic Factors της Solgar είναι ένας συνεργιακός αποτελεσματικός συνδυασμός τριών φυσικών συστατικών της χολίνης, της ινοσιτόλης και  της L-μεθειονίνης. Συμβάλει στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και ενεργεί αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του ήπατος. Επίσης βοηθάει στη διάσπαση των διατροφικών λιπών και κατά συνέπεια στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Η Vichy καινοτομεί με την πρώτη αγωγή αδυνατίσματος και σύσφιξης για την κοιλιά, η οποία συνδυάζει καφεΐνη σε αγνή μορφή μαζί με εκχύλισμα πράσινου καφέ για μείωση του συσσωρευμένου λίπους και φυτικά πεπτίδια που καταπολεμούν την χαλάρωση και επαναφέρουν τη σύσταση των ιστών, βοηθώντας στη επαναφορά της σφριγηλότητας της κοιλιάς.

Αγχώνεστε υπερβολικά

Όταν έχουμε άγχος αυξάνονται τα επίπεδας της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης, η οποία ευθύνεται για τη συσσώρευση στην περιοχή της κοιλιάς.

Τι να κάνετε: Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά τα οποία είναι γεμάτα Βιταμίνη C που  μειώνουν την κορτιζόλη. Επίσης θα σας βοηθήσουν:  Η Χρυσή Ρίζα Rhodiola  της Superfoods έχει κατηγοριοποιηθεί ως προσαρμογόνο από Ρώσους ερευνητές, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι έχει την μοναδική ικανότητα να αυξάνει δραστικά την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορα είδη στρες. Το συμπλήρωμα διατροφής Mega Stress Complex - Φόρμουλα Κατά του Άγχους της Nature's Plus συμβάλλει κατά του κατά άγχους και νευρικής υπερδιέγερσης. Το Di-Stress της HealthAid είναι μία ειδικά ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης C, χολίνης και ινοσιτόλης, για την αντιμετώπιση του άγχους και της κόπωσης.

Σας λείπει μαγνήσιο

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που δεν καταναλώνουν τροφές που περιέχουν μαγνήσιο έχουν αυξημένο κοιλιακό λίπος.

Τι να κάνετε: Καταναλώνετε περισσότερα πράσινα λαχανικά, μπανάνες και σόγια, που περιέχουν μαγνήσιο και φαίνεται ότι μειώνουν τα επίπεδα ινσουλίνης. Επίσης συμπληρώστε τη διατροφή σας με συμπληρώματα μαγνησίου. Αποτελούν το ιδανικό μέσο, τόσο για την πρόληψη της ανεπάρκειας του μετάλλου όσο και για την ενίσχυση των αποθηκών του στον οργανισμό, με την προϋπόθεση ότι θα παρέχουν επαρκείς ποσότητες του μετάλλου και ότι θα είναι σε τέτοια φαρμακοτεχνική μορφή ώστε να απορροφάται ευκολότερα. Δοκιμάστε το MagAsorb - Μαγνήσιο 150mg της Lamberts, το  Magnesium Orotate 500mg - Μαγνήσιο για Άμεση Απορρόφηση της Health Aid, το Calcium Magnesium της Solgar, μια ταχείας διάλυσης φόρμουλα ασβεστίου και μαγνησίου και το Μαγνήσιο - Για το Άγχος και το Μυϊκό Στρές της Power Health.

Είστε σε εμμηνόπαυση

Δυστυχώς η περίοδος της εμμηνόπαυσης δυσκολεύει την καύση λίπους επειδή τα ανδρογόνα αυξάνονται με αποτέλεσμα να αυξάνεται το κοιλιακό λίπος.

Τι να κάνετε: Έρευνα δείχνει ότι η γιόγκα μπορεί να σας βοηθήσει. Εκτός του ότι σας κρατά σε καλή φυσική κατάσταση, μειώνει το στρες, που με τη σειρά του επηρεάζει τη διατροφή σας. Δοκιμάστε επίσης το Fema 45+ για Γυναίκες στην Εμμηνόπαυση της Lamberts, το οποίο παρέχει σε ικανοποιητικά επίπεδα 28 μικροθρεπτικά συστατικά συμπεριλαμβάνοντας μεγάλο αριθμό ιχνοστοιχείων και αντιοξειδωτικών. Στοχεύοντας στην υγεία των οστών περιέχει επίσης πολύ καλά επίπεδα μαγνησίου, ασβεστίου καθώς και βιταμίνες D και K. Το Eminox Forte Κατά των Συμπτωμάτων της Εμμηνόπαυσης της Cambridge Pharmaceuticals προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, από τα οποία υποφέρουν οι γυναίκες κατά τα τρία στάδια της εμμηνόπαυσης (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά συμπεριλαμβανομένου και της αύξησης βάρους και κοιλιακού λίπους. Το τυποποιημένο εκχύλισμα καρπών Agnus Castus 71mg (λυγαριά) της Quest αποδίδει 0,3μg καμφερόλης (φλαβονοειδές) ανά ταμπλέτα και θεωρείται ότι μπορεί να ελαττώσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και να προάγει υγιή επίπεδα προγεστερόνης.

Κάνετε καθιστική ζωή

Ενώ αποσταθεροποιεί τη γλυκόζη στο αίμα, αυξάνει τις απαιτήσεις σε ινσουλίνη, μειώνει τη δραστικότητά της αναγκάζοντας τον οργανισμό να αποθηκεύει περισσότερο λίπος στην κοιλιά.

Τι να κάνετε: Ασκηθείτε με κάποιο αεροβικό πρόγραμμα 20 λεπτών, το οποίο έχει θετικά αποτελέσματα στην απώλεια λίπους. Επίσης θα σας βοηθήσει το Green Coffee 200mg της Quest που αποδίδει 90mg χλωρογενικού οξέος. Το χλωρογενικό οξύ μπορεί σύμφωνα με μελέτες να ενισχύσει τη χρησιμοποίηση του λίπους, έναντι των υδατανθράκων, για την παραγωγή ενέργειας και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο στην καύση του λίπους και τη ρύθμιση του βάρους. Το XLS Medical Max Strength για τον Έλεγχο του Σωματικού Βάρους της Omega Pharma μειώνει την πρόληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά, υδατάνθρακες, σάκχαρα και λίπος. Το Kilokiller Fat Burner της Nutrisante  «καίει» το λίπος, συμβάλλοντας έτσι στην απώλεια βάρους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η καύση του περιττού λίπους αποτελεί «κλειδί» για την αποτελεσματική απώλεια κιλών και πόντων και την απόκτηση πιο κομψής και σφριγηλής σιλουέτας.

Τρέφεστε με πρόχειρο φαγητό

Το φαγητό από έξω περιέχουν πολλά κακά λιπαρά και κακούς υδατάνθρακες με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η γλυκόζη απότομα και να παράγεται περισσότερη ινσουλίνη από το πάγκρεας κάτι που οδηγεί στο κοιλιακό λίπος.

Τι να κάνετε: Μαγειρεύετε στο σπίτι γιατί έτσι ελέγχετε τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσετε. Προμηθεύστε τον οργανισμό σας με τα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία. Το Mediterranean Formula 22 - Μεσογειακή Διατροφή Ελιξήριο Υγείας & Νεότητας της Power Health περιέχει το συστατικό Oxxynea το οποίο συμπυκνώνει τη δύναμη 22 επιλεγμένων φρούτων και λαχανικών. Έναν εξαιρετικό συνδυασμό όπου οι ιδιότητες τους λειτουργούν συνεργιστικά ώστε να λαμβάνετε τα οφέλη τους στο μέγιστο βαθμό.

Καπνίζετε

Το κάπνισμα διεγείρει τις ίδιες ορμόνες όπως το στρες με αποτέλεσμα την αποθήκευση λίπους στην κοιλιά.

Τι να κάνετε: Προσπαθήστε να περιορίσετε ή να κόψετε το κάπνισμα. Θα σας βοηθήσουν το Πράσινο Τσάι Eubias Αντιοξειδωτικό Ιδανικό για Υπέρβαρους και Καπνιστές της Superfoods. To HERB® Micro Filter το οποίο διαθέτει ένα πρωτοποριακό φίλτρο το οποίο περιέχει πάνω από 10 φυτικά βότανα και ένζυμα (ηράνθεμο, γλυκόριζα πράσινο τσάι κ.α.) που συλλέγουν και μειώνουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου.