ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Αποτρίχωση στο σπίτι, χωρίς ερεθισμούς: τι θα πρέπ

Αποτρίχωση στο σπίτι, χωρίς ερεθισμούς: τι θα πρέπει να γνωρίζετε

Αποτρίχωση στο σπίτι, χωρίς ερεθισμούς: τι θα πρέπει να γνωρίζετε

Αν κάνετε αποτρίχωση στο σπίτι αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να εξασφαλίσετε λείο δέρμα, χωρίς πόνο και χωρίς ερεθισμούς.

Κάθε μέθοδο για κάθε περιοχή

Ξυραφάκι: για γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα, αρκεί να γνωρίζετε ότι μετά οι τρίχες βγαίνουν πιο σκληρές και άγιες. Τα Simply Venus 2, Ξυραφάκια μιας Χρήσεως με 2 Λεπίδες και Λιπαντική Tαινία Moisture Rich, (4+4) Δώρο, 8 τμχ της Gillette διαθέτει λαβή η οποία εφαρμόζει με ασφάλεια στο χέρι σας, ενώ οι λεπτές λεπίδες, με τη λιπαντική ταινία MoistureRich, γλιστρούν αποτελεσματικά πάνω στο δέρμα σας.

Κρέμα αποτρίχωσης: ιδανική για μικρές περιοχές όπως μουστάκι ή μασχάλες. Μην την αφήνετε περισσότερο από όσο πρέπει. Η Creme Depilatoire a l'amande Douce Πολύ Απαλή Αποτριχωτική Κρέμα 150ml της Klorane είναι εύκολη στην εφαρμογή και ευχάριστη στη χρήση χάρη στην απολαυστική σύνθεσή της και αφαιρεί αποτελεσματικά την τρίχα με απόλυτο σεβασμό στο δέρμα σας.

Κερί για όλο το σώμα: Αν αντέχετε τον πόνο το κερί αποτριχώνει το σώμα και όλα τα σημεία. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του ζεστού και του κρύου κεριού. Το 2x Bandes de Cire Froide Ταινίες Κρύου Αποτριχωτικού Κεριού της Klorane, περιέχει κερί εμπλουτισμένο με γλυκό αμυγδαλέλαιο και είναι ιδανικό για την αποτρίχωση των ποδιών, κολλάει τέλεια στην τρίχα και την αφαιρεί από τον τριχοθύλακα εξασφαλίζοντας έτσι ένα απότέλεσμα που διαρκεί. Η σύνθεσή του είναι απόλυτα ανεκτή από το δέρμα που παραμένει καθαρό και απαλό.

Συσκευή αποτρίχωσης: ιδανική για μεγάλες επιφάνειες όπως τα πόδια. Ανακαλύψτε τη νέα συσκευή αποτρίχωσης της Veet Roll On. Διαθέτει αυτόνομο σύστημα θέρμανσης του κεριού και roll-on για άψογη εφαρμογή. Επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι σας. Το κερί του περιέχει τα ίδια συστατικά με εκείνα που χρησιμοποιούν στα ινστιτούτα ομορφιάς. Μπορεί να αφαιρέσει τρίχες μέχρι 2mm σε μήκος. Κατάλληλο για όλους του τύπους επιδερμίδας.

Αποτρίχωση στο σπίτι, χωρίς ερεθισμούς: τι θα πρέπει να γνωρίζετε:

1 Η απολέπιση είναι απαραίτητη

Είναι ο νο1 κανόνας για να έχετε λείο δέρμα μετά την αποτρίχωση. Εάν βγάζετε εξανθήματα ή τρίχες που μπαίνουν προς τα μέσα τότε σημαίνει ότι το δέρμα σας δεν είναι προετοιμασμένο αρκετά για απολέπιση. Το προηγούμενο βράδυ πριν την αποτρίχωση κάντε απολέπιση με ένα καλό scrub για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που μπορεί να οδηγήσειςτους θύλακες των τριχών προς τα μέσα. Το Perfecting Body Scrub 200ml της Darphin είναι η ιδανική λύση για ένα scrub σώματος, με βελούδινη κρεμώδη υφή με νιφάδες από σπόρους βερίκοκου που αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, επιτρέποντας ενεργά ενυδατικά συστατικά να εισχωρούν πιο εύκολα στο δέρμα αφήνοντάς το απαλό και βελούδινο. 

2 Η βρεφική πούδρα απορροφά την υγρασία

Εάν αποφασίσετε να κάνετε αποτρίχωση με ταινία κεριού ρίξτε λίγη βρεφική πούδρα στο δέρμα σας. Απορροφά την υγρασία και έτσι σας δίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Η παραδοσιακή πούδρα Fissan σε μορφή σκόνης προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από ερεθισμούς. Απαραίτητη για την περιποίηση και φροντίδα κάθε ευαίσθητου δέρματος.

3 Μπορείτε να πάτε και κόντρα

Αν ξυρίζεστε με ξυραφάκι και έχετε ευαίσθητο δέρμα, το ξύρισμα κατά την ίδια φορά των τριχών είναι ό,τι καλύτερο για να αποφύγετε οποιανδήποτε ερεθισμό. Εάν έχετε κανονικό δέρμα με σκληρές τρίχες, τότε το κόντρα ξύρισμα επιβάλλεται.

4 Εάν βάλετε κρέμα αποτρίχωσης

ΠΑΝΤΑ να διαβάστε τις οδηγίες στις συσκευασίες. Μην αφήνετε για οποιονδήποτε λόγο την κρέμα στο δέρμα σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι συνιστάται αλλιώς θα καταλήξετε με κάποιο σοβαρό έγκαυμα ή ερεθισμό.  Η αποτριχωτική κρέμα 3 λεπτών του Veet κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, διαλύει & δεν κόβει την τρίχα, έτσι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αναπτύσσεται με πιο αργούς ρυθμούς από ότι με το ξύρισμα και δεν αφήνει αίσθημα αξύριστης τρίχας όταν επανεμφανίζεται.

5 Αν θέλετε να κάνετε αποτρίχωση στο μπικίνι

Επενδύστε σε ένα καλό ψαλιδάκι νυχιών  και μην επιτρέπετε να το χρησιμοποιεί και κάποιος άλλος. Αν οι τρίχες είναι πολλές κουρέψτε τες με το ψαλίδι αλλά μην τις κόψετε πάρα πολύ αν προχωρήσετε σε αποτρίχωση με κερί.

6 Μετά την αποτρίχωση βάλτε αλόη βέρα

Η Αλόη Βέρα είναι η καλύτερη φυσική επιλογή για να καταπραΰνει το δέρμα σας μετά από αποτρίχωση. Το Aloe Vera Gel της Health Aid έχει καταπραϋντικές για το δέρμα ιδιότητες και είναι ιδανικό για μετά την αποτρίχωση, για γρήγορη επούλωση των πληγών, των φλεγμονών και των ελαφριών εγκαυμάτων.

7 Για να μειώσετε τον πόνο

Περιορίστε την κατανάλωση καφεΐνης την ημέρα που θα κάνετε αποτρίχωση με κερί ή με κάποια συσκευή αποτρίχωσης. Η καφεΐνη διεγείρει το νευρικό σύστημα, το οποίο αυξάνει την ευαισθησία στον πόνο.