ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση στο στήθος χωρίς νυστέρι

Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση στο στήθος χωρίς νυστέρι! 

Οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται εάν η χαλάρωση στο στήθος τους μπορεί να αντιστραφεί. Αποκτήστε ξανά στητό μπούστο και αντιμετωπίστε τη χαλάρωση στο στήθος, χωρίς νυστέρι με αυτές τις συμβουλές.

 

Τι φταίει για τη χαλάρωση στο στήθος

Δεν είναι μόνον η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός αλλά και αρκετές ανθυγιεινές συνήθειες που έχουν συνδεθεί με τη χαλάρωση στο στήθος. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες είναι οι εξής:

• Κάπνισμα.

• Υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος.

• Υπερβολική και ξαφνική απώλεια βάρους.

• Χρήση σολάριουμ.

• Ακατάλληλα σουτιέν.

• Διατροφή με πολλά λιπαρά.

• Καθιστικός τρόπος ζωής.

 

Πώς να αντιμετωπίσετε τη χαλάρωση στο στήθος

 

1 Σφίξτε το στήθος με μασάζ

Το μασάζ στο στήθος σας, 3 φορές την εβδομάδα, θα σας βοηθήσει να το σφίξετε μετά από απώλεια βάρους ή μετα από εγκυμοσύνη. Το μασάζ βοηθά στην ενίσχυση των θωρακικών μυών και επίσης βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος. Πάντα να κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω χρησιμοποιώντας κάποιο λάδι ή κρέμα μασάζ. H κρέμα Breast Firming Cream Fillerina είναι μία πλούσια κρέμα ιδανική για εφαρμογή με μασάζ, η οποία προάγει και ολοκληρώνει την διείσδυση των υαλουρονικών οξέων με συνέπεια τη φυσική τόνωση του στήθους. Περιέχει επίσης ειδικά ενεργά συστατικά τα οποία ενισχύουν τη δράση της κρέμας για σύσφιξη του στήθους. Ιδανική για εφαρμογή μετά το Fillerina Breast Firming Gel, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα, στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο αγωγές Fillerina Breast Firming, είτε μετά την ολοκλήρωση της αγωγής Fillerina Σύσφιξης Στήθους ως αγωγή συντήρησης. Ο Maternite Serum Fermet Buste Ορός Σύσφιξης Στήθους της Mustela περιέχει συστατικά φυτικής προέλευσης που βοηθούν στην αίσθηση σύσφιξης, ενδυναμώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και αφήνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση απαλότητας. Τέλος, η Pregnaderm Breast Firming Cream δημιουργήθηκε για τη φροντίδα και τη προστασία του στήθους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού μέσω της διατήρησης και της ενίσχυσης της ελαστικότητας του δέρματος, προκειμένου να επανέλθει άμεσα, εύκολα και γρήγορα στην προ -εγκυμοσύνης εμφάνισή του.

 

2 Ζητήστε βοήθεια στο φαρμακείο!

Σύμφωνα με έρευνα έχει αποδειχτεί ότι μια η λήψη μιας πολυβιταμίνης καθημερινά αυξάνει το μήκος των τελομερών. Τα τελομερή είναι μέρη του DNA μας τα οποία συρρικνώνονται με την ηλικία. Έτσι, όσο μεγαλύτερα είναι τα τελομερή, τόσο νεότερη είναι η εμφάνισή μας. Πάρτε μία πολυβιταμίνη για να διατηρήσετε το μήκος των τελομερών και να βελτιώσετε την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Η βιταμίνη Ε είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία του μαστού. Αυτό το αντιοξειδωτικό βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και μπορεί επίσης να μειώσει τον πόνο που σχετίζεται με το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και την εμμηνόπαυση,  κλπ. Τα απαραίτητα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα είναι επίσης πολύ σημαντικά ενώ μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το έλαιο νυχτολούλουδου, το οποίο είναι ένα γνωστό φυτικό φάρμακο για την υγεία του μαστού.

 

3 Επιλέξτε ένα καλό σουτιέν

Το να μην φοράτε σουτιέν μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη χαλάρωση στο στήθος, ειδικά αν έχετε μεγάλο στήθος. Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα καλό σουτιέν στο σωστό μέγεθος. Το 70% των γυναικών είναι γνωστό ότι φορούν το λάθος μέγεθος σε σουτιέν. Ένας στηθόδεσμος στο σωστό μέγεθος μπορεί να διατηρήσει το σχήμα του στήθους σας και να ενισχύσει τη στάση σας. Ένα σταθερό αθλητικό σουτιέν πρέπει επίσης να το φοράτε ενώ γυμνάζεστε για καλύτερο κράτημα και πρόληψη της χαλάρωσης.

4 Πίνετε πολύ νερό

Είναι ένας εύκολος τρόπος για να βελτιωθεί η ελαστικότητα του δέρματος και να αποφευχθεί η χαλάρωση του δέρματος.

5 Ασκηθείτε

Οι ασκήσεις στήθους είναι ένας καλός τρόπος για να σφίξετε το χαλαρό στήθος μετά από απώλεια βάρους. Επιλέξτε ασκήσεις που στοχεύουν τους θωρακικούς μυς που βρίσκονται κάτω από το στήθος. 

6 Διατηρήστε καλή στάση σώματος

Ρουφήξτε το στομάχι, ισιώστε την πλάτη, σταθείτε ίσια και καθίστε σωστά. Η στάση σας παίζει σημαντικό ρόλο στο στήθος σας. Αν καμπουριάζετε μπροστά στον υπολογιστή σας, είναι καιρός να απαλλαγείτε από τη συνήθεια. Όταν οι ώμοι σας γέρνουν, οι θωρακικοί μύες χαλαρώνουν προκαλώντας χαλάρωση στο στήθος. Επίσης, όταν περπατάτε, σπρώξτε τους ώμους σας προς τα πίσω. Αυτό θα κάνει το στήθος σας να μοιάζει μεγαλύτερο και θα αποτρέψει τη χαλάρωση.

 

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
441 πόντους
22,60€ Τιμή καταλόγου