ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Αναβράζουσες βιταμίνες: Τι πρέπει να γνωρίζετε προ

Αναβράζουσες βιταμίνες: Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού τις επιλέξετε

Οι αναβράζουσες βιταμίνες είναι δημοφιλείς λόγω της ευκολίας στην κατάποση επειδή τα δισκία έχουν σχεδιαστεί για να διαλύονται όταν έρχονται σε επαφή με το νερό. Εάν δεν γνωρίζετε τι καλό μπορεί να κάνουν οι αναβράζουσες βιταμίνες αυτό το άρθρο είναι για σας! Μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε προτού τις επιλέξετε.

Οι αναβράζουσες βιταμίνες:

Προσφέρουν 100% απορρόφηση

Η αποτελεσματικότητα των βιταμινών σας οφείλεται κυρίως στην απορρόφησή τους. Πολλές βιταμίνες είναι μόνο περίπου 50-70% βιοδιαθέσιμες, και αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν το μισό αποτέλεσμα από αυτό που υποσχονται. Με τις αναβράζουσες βιταμίνες έχετε 100% βιο-διαθεσιμότητα και κατά συνέπεια 100% απορρόφηση. Όλες οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει ένα δισκίο αφομοιώνονται άμεσα από τον οργανισμό.

Περιέχουν δοξείδιο του άνθρακα που βελτιώνει την απορρόφηση

Ο αναβρασμός προκαλείται από την παρουσία διοξειδίου του άνθρακα. Το διοξείδιο του άνθρακα κάνει πολύ περισσότερα από το να… αφρίζει το νερό! Αυξάνει τη διαπερατότητα των θρεπτικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ότι απορροφώνται εύκολα από το έντερο.

Είναι καλές για άτομα με ευαίσθητο στομάχι

Η απορρόφηση θρεπτικών ουσιών ενισχύεται όταν υπάρχει σωστή ισορροπία pH στο στομάχι. Οι αναβράζουσες βιταμίνες, σχηματίζουν ένα διάλυμα όταν μπαίνουν σε ένα ποτήρι νερό, το οποίο ρυθμίζει το pH του στομάχου στο βέλτιστο επίπεδο έτσι ώστε οι βιταμίνες να απορροφηθούν πιο εύκολα από τον οργανισμό. Τα άτομα που έχουν πεπτικά προβλήματα και ευαίσθητο στομάχι επωφελούνται από αυτό.

Η δοσολογία τους είναι αξιόπιστη

Η δοσολογία στις αναβράζουσες βιταμίνες είναι πιο σταθερές από ότι στις ταμπλέτες και τις υγρές μορφές των βιταμινών. Αυτό εγγυάται ότι θα πάρετε την ίδια αξιόπιστη δοσολογία κάθε φορά που πίνετε ένα ποτήρι με μία πολυβιταμίνη. Και αυτό γιατί τα συστατικά είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα όταν διαλύονται στο νερό.

Είναι εύκολες στην κατάποση

Μερικοί άνθρωποι παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση ταμπλέτας ή δισκίων (όπως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι). Οι αναβράζουσες βιταμίνες είναι η καλύτερη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Εκτός αυτού, είναι ένας πολύ καλός τρόπος λήψης βιταμινών για άτομα που έχουν πονόλαιμο ή ιατρικά θέματα που δυσχεραίνουν την κατάποση. Επιπλέον, οι αναβράζοντες βιταμίνες είναι ένας φανταστικός τρόπος επανυδάτωσης του οργανισμού.

Οι 6 top αναβράζουσες βιταμίνες

1 Ρόδι - Αντιοξειδωτικό & Βιταμίνη C της Power Health

Το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α, C, Ε, φυλλικό οξύ), σίδηρο, κάλιο και φυτικές ίνες, καθώς και σε και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, συμβάλλει στην καλή λειτουργία τής καρδιάς και προστατεύει τα αγγεία.

2 Cal-C-Vita με Βιταμίνη C, B & Ασβέστιο της Bayer

Η βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ) είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, μία φυσική οργανική ένωση με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

3 1+1 Δώρο! Royal Jelly, Vitamins & Minerals με Βασιλικό Πολτό, Βιταμίνες & Μέταλλα της Korres

Ο Βασιλικός Πολτός λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσής του προσφέρει υψηλή θρεπτική αξία και αντιοξειδωτική προστασία.

4 Βιταμίνη C της Cebion

Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού κατά των περιβαλλοντικών επιθέσεων, όπως οιι ώσεις και τα κρυολογήματα, η μόλυνση του περιβάλλοντος και το stress. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό, ενώ χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος.

5 B-Vital Σύμπλεγμα βιταμινών Β, C & Μετάλλων της Health Aid

Ιδανικός συνδυασμός με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες του Συμπλέγματος Β μαζί με Βιταμίνη C 500mg & Μέταλλα (Aσβέστιο - Μαγνήσιο - Ψευδάργυρο), που διατηρεί την ζωντάνια του οργανισμού. Ιδιαίτερα χρήσιμη όταν απαιτείται πνευματική & σωματική ενέργεια, δρα γρήγορα προσφέροντας τόνωση σώματος & διαύγεια πνεύματος.

6 Ester-C, Echinacea & Sambucus Nigra - Αναβράζουσα Βιταμίνη C με Εχινάκεια & Σαμπούκο της Lanes

Συνδυάζει την προηγμένης μορφής Βιταμίνη C, Ester-C®, με Εχινάκεια και Σαμπούκο. Η εστερική μορφή βιταμίνης C (Ester C ascorbate) με φυσικούς μεταβολίτες βιταμίνης C (threonate), χάρη στην πατενταρισμένη μέθοδο παραγωγής, έχει την ιδιότητα να διεισδύει στην κυκλοφορία του αίματος ταχύτερα συγκριτικά με άλλες μορφές βιταμίνης C, προσφέροντας καλύτερη απορρόφηση.

Να θυμάστε ότι οι βιταμίνες συμπληρώνουν τις ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη διατροφή σας ενώ δεν λειτουργούν θεραπευτικά. Ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή, και λαμβάνετε συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες όταν απαιτείται.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
81 πόντους
4,20€ Τιμή καταλόγου