ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Αδυνάτισμα στο παρά πέντε με 7 θαύματα - προΐόντα!

Αδυνάτισμα στο παρά πέντε με 7 θαύματα - προΐόντα!

Δείτε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα και χάστε βάρος, κάψτε λίπος και αδυνατίστε στο παρα πέντε με τα 7 σύγχρονα προιόντα αδυνατίσματος που κάνουν θαύματα!

1 Μειώστε την όρεξή σας

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα στο να διατηρήσετε τη δίαιτά σας είναι να μειώσετε την όρεξή σας και να την ελέξγετε. Μπορείτε να το πετύχετε με την κατανάλωση νερού και αρκετών τροφών πλούσιων σε φυτικές ίνες αλλά και με το Skinny Mini της Nature's Plus για Αδυνάτισμα, Μείωση Όρεξης, Ενίσχυση Μεταβολισμού. Περιέχει CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) που συρρικνώνει τα λιποκύτταρα, πολυνικοτινικό χρώμιο, βοηθά στην καύση του λίπους και στη μείωση της βουλιμίας ενώ περιέχει μίγμα βοτάνων που διεγείρει τον μεταβολισμό κ.ά.

 

2 Χάστε κιλά έως και 3 φορές περισσότερο

Εάν ο στόχος σας είναι να χάσετε γρήγορα κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα τότε με το XL S Medical Fat Binder  της Omega Pharma. Ιατρο-τεχνολογικό προϊόν (Medical device) για τον έλεγχο του σωματικού βάρους, την πρόληψη και αγωγή κατά της παχυσαρκίας χάνετε έως και 3 φορές περισσότερα κιλά, απ' ότι αν κάνατε μόνο δίαιτα, δεσμεύει έως και το 27% των λιπαρών τροφών σε κάθε γεύμα, μειώνει την κακή χοληστερόλη (LDL) -10% σε 14 ημέρες. Το XL-S Medical Fat Binder με Litramine® είναι ενδεδειγμένο προϊόν, με κλινικές μελέτες, απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό, χωρίς παρενέργειες. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η ουσία Litramine™είναι αποτελεσματική στη μείωση της απορρόφησης του λίπους που εμπεριέχεται στις τροφές, ελαττώνοντας έτσι σημαντικά τις θερμίδες που προσλαμβάνονται από το λίπος.

 

3 Κάψτε λίπος

To εκχύλισμα πράσινου καφέ είναι πλούσιο σε χλωρογενικό οξύ που εμποδίζει τη συσσώρευση γλυκόζης στο αίμα, συντελεί στη μείωση βάρους λόγω θερμογενετικής δράσης (φυσικός τρόπος «κάψιμου λίπους») ενώ έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση κατά των ελεύθερων ριζών (αντιγήρανση, βελτίωση κυκλοφορίας) και του οξειδωτικού στρες. Το CoffeeSlim της Health Aid περιέχει εκχύλισμα πράσινου καφέ, κετόνες Rasberry που ενισχύουν το μεταβολισμό και το κάψιμου του «επίμονου»λίπους, πράσινο τσάι που συντελεί στην αύξηση καύσεων και το μεταβολισμό, αφρικάνικο μάνγκο, χρώμιο και L-Carnitine.

 

4 Κάντε αποτοξίνωση                                                                                                                       

Οι περισσότερες «αποτοξινώσεις» που διαβάζουμε σε περιοδικά, blogs και sites κάνουν λόγο για θεαματικές αλλαγές στην ομορφιά και την υγεία μας, με την προϋπόθεση να αφήσουμε κάτω τα πιρούνια και να πιάσουμε τα… καλαμάκια. Πόσο αληθινά είναι, όμως, τα αποτελέσματα ενός προγράμματος που περιορίζεται στην κατανάλωση χυμών από φρούτα και λαχανικά; Η αποβολή των τοξινών είναι ένα σημαντικό βήμα για ευκολότερη και πιο αποτελεσματική απώλεια σωματικού βάρους και αν θέλετε πραγματικά να κάνετε αποτοξίνωση δοκιμάστε το Milk Thistle 8500mg - Γαϊδουράγκαθο για Αποτοξίνωση (90 Ταμπλέτες) της Lamberts.

 

5 Βελτιώστε το λιπιδαιμικό σας προφίλ

Το λίπος παράγεται από την υπερβολική πρόσληψη θερμίδων μέσω της διατροφής, όπως είναι οι υδατάνθρακες. Προσπαθείστε να αυξήσετε την κατανάλωση πρωτείνης και να μειώσετε τους απλούς υδατάνθρακες όπως το λευκό ψωμί, τα λευκά ζυμαρικά και τα επεξεργασμένα προιόντα. Δοκιμάστε το Garcinia Diet της Superfoods. Περιέχει Υδροξυκιτρικό Οξύ, παράγωγο του Κιτρικού Οξέος το οποίο έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει το λιπιδαιμικό προφίλ και να βελτιώνει την απώλεια βάρους, καθώς είναι μια ένωση που μπορεί να αναστείλει την παραγωγή του λίπους. 

 

6 Μειώστε την κατακράτηση

Η κατακράτηση υγρών, μια πολύ ενοχλητική κατάσταση, η οποία ταλαιπωρεί συνήθως τις περισσότερες γυναίκες, προκαλεί αύξηση βάρους και ένα δυσάρεστο αίσθημα πρηξίματος. Συχνά η αύξηση βάρους ανέρχεται έως και τα 3 κιλά! Το νέο Kilokiller Slimming Booster της Nutrisante είναι ένα ειδικά μελετημένο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιορίζει την κατακράτηση υγρών και αποτρέπει το σχηματισμό κυτταρίτιδας διευκολύνοντας έτσι την απώλεια βάρους. Χάρη στα φυτικά συστατικά που περιέχει όπως εκχυλίσματα από μίσχο κερασιού, φραγκοστάφυλου, κολλιτσίδας, σπειραίας, αγκινάρας και πράσινου τσαγιού συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα ενώ το εκχύλισμα σταφυλιού που περιέχει έχει σημαντική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα. Βοηθά σημαντικά στην απόκτηση πιο κομψής και σφριγηλής σιλουέτας.

puf

7 Αλλάξτε γεύματα

Μπορείτε να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετα τα γεύματά σας με υποκατάστατα γεύματος. Απλώς διαλύετε 2 γεμάτες μεζούρες (σε 250ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα ή γιαούρτι 1,5% λιπαρά και το καταναλώνετε αμέσως δυο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή. Το Premium της Prevent Βανίλια είναι  υποκατάστατο γεύματος για έλεγχο του σωματικού βάρους και προμηθεύει τον οργανισμό με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

 

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
846 πόντους
47,00€ Τιμή καταλόγου