ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποιο είναι το μοναδικό συμπλήρωμα που χρειάζεστε γ

Ποιο είναι το μοναδικό συμπλήρωμα που χρειάζεστε για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας;

Τώρα που ο χειμώνας δείχνει τα δόντια του και οι ιώσεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, η ακόλουθη είδηση θα σας φανεί χρήσιμη: Καναδοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο ψευδάργυρος αποτελεί το καλύτερο συμπλήρωμα για την πρόληψη του κρυολογήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας. Μάθετε και που αλλού σας οφελεί η λήψη ενός συμπληρώματος ψευδαργύρου.

1 Καταπολεμά το κρυολόγημα

Ο ψευδάργυρος λαμβάνεται συχνά για την καταπολέμηση κρυολογημάτων και ιώσεων. Όταν λαμβάνεται για τουλάχιστον πέντε μήνες, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο να κολλήσετε κοινό κρυολόγημα ή επιταχύνει την ανάρρωση. Το Zinc gluconate της Health Aid είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα Ψευδαργύρου ειδικά χηλοποιημένο, ώστε να μπορεί να απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό.

2 Προάγει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού

Ο οργανισμός μας χρειάζεται ψευδάργυρο για την παραγωγή Τ-λεμφοκυττάρων (Τ-κύτταρα), ενός τύπου λευκών αιμοσφαιρίων που βοηθά στην καταστροφή των ιών. Τα χαμηλά επίπεδα ψευδαργύρου μειώνουν ή αποδυναμώνουν τα Τ-κύτταρα, τα οποία δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να επιτίθενται σ’ αυτούς τους εισβολείς, γεγονός σας κάνει επιρρεπείς σε ασθένειες. Το Zincovit -c της Health Aid είναι ιδανικό συμπλήρωμα για τον χειμώνα όταν ο οργανισμός χρειάζεται ενίσχυση τους κρύους μήνες για την διατήρηση του αμυντικού συστήματος. Συνδυάζει ψευδάργυρο για την αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών, για υγιές δέρμα και διατήρηση της καλής υγείας των αναπαραγωγικών οργάνων, βιταμίνη c με αντιοξειδωτική δράση που συντελλεί στην υγεία των κυττάρων, των αγγείων και στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και πρόπολη, γνωστό για τις αντιμικροβιακές και τονωτικές του ιδιότητες.

3 Έχει αντιοξειδωτική δράση και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του καρκίνου

Ο ψευδάργυρος είναι ένα αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό μέταλλο, επειδή μειώνει το οξειδωτικό στρες και, επομένως, τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Ειδικά σε ηλικιωμένους ασθενείς, ο ψευδάργυρος ενισχύει τα υγιή κύτταρα, προλαμβάνει τις καρκινικές αλλοιώσεις των κυττάρων και επιβραδύνει την ανάπτυξη των όγκων.

 

3 Ισορροπεί το ορμονικό σύστημαΟ ψευδάργυρος ωφελεί την ορμονική υγεία και τη γονιμότητα, διότι παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή των ορμονών και αυξάνει τη τεστοστερόνη, η οποία είναι πολύ σημαντική τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Ο ψευδάργυρος απαιτείται για την παραγωγή των οιστρογόνων και της προγεστερόνης σε γυναίκες, που και τα δύο συμβάλλουν σε ένα υγιές αναπαραγωγικό σύστημα. Ο Zinc Picolinate 22mg - Ψευδάργυρος για Αναπαραγωγικό της Solgar, περιέχει στοιχειακό ψευδάργυρο σε πικολινική μορφή η οποία θεωρείται η πλέον απορροφήσιμη. Χρήσιμος σε περιπτώσεις μη γονιμότητας στους άντρες, νευρικής ανορεξίας και διαφόρων περιπτώσεων φλεγμονών και λοιμώξεων, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ακμής, εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και γεροντικής άνοιας.

5 Καταπολεμά το διαβήτη

Ο ψευδάργυρος απαιτείται για να ισορροπήσει τις ορμόνες, συμπεριλαμβανομένης και της ινσουλίνης, την κύρια ορμόνη που εμπλέκεται στη ρύθμιση του σακχάρου του αίματος. Το συμπλήρωμα διατροφής Synergistic Zinc 15mg της Quest παρέχει στον οργανισμό ψευδάργυρο και χαλκό που αυξάνει τη απορρόφησή του.

6 Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία

Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για την υγείας των κυττάρων του καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνοντας ταυτόχρονα τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες στο σώμα. Το ενδοθήλιο, το λεπτό στρώμα των κυττάρων, βασίζεται εν μέρει στα επαρκή επίπεδα ψευδαργύρου. Έτσι ο ψευδάργυρος ωφελεί την υγεία της καρδιάς, συμβάλλει στο κυκλοφορικό, μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Η Advanced Antioxidant Formula της Solgar παρέχει τις βιταμίνες C, E, Α, ριβοφλαβίνη (Β2), φυσική βήτα καροτίνη/καροτενοειδή, αμινοξέα όπως L-Γλουταθειόνη, L-Κυστείνη και ταυρίνη, μεταλλικά στοιχεία όπως Χαλκό, Μαγγάνιο, Ψευδάργυρο, Σελήνιο και  Πολυφαινόλες από πράσινο τσάι και κόκκινο κρασί και Προανθοκυανιδίνες από πυκνογενόλη, όλα συνδυασμένα σε μια βάση από σούπερ τροφές και βότανα. Ουδετεροποιεί και καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες, προσφέρει ευεξία, ζωτικότητα, αντιγήρανση και νεανικό σφρίγος, προάγει την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού

7 Παρέχει ενέργεια και μειώνει την κόπωση

Ο ψευδάργυρος επηρεάζει την πρωτεϊνική σύνθεση καθώς ο οργανισμός χρησιμοποιεί τα αμινοξέα για τη διάσπαση των υδατανθράκων, που είναι μία από τις κύριες πηγές ενέργειας για το σώμα. Για το λόγο αυτό, η ανεπάρκεια σε ψευδάργυρο μπορεί να προκαλέσει χαμηλά επίπεδα ενέργειας και να συμβάλλει σε χρόνια κόπωση. Όσοι καταναλώνουν επαρκές ψευδάργυρο έχουν ενέργεια και έναν πιο υγιή μεταβολισμό. Ο Zinc Picolinate 50mg Ψευδάργυρος της Now Foods περιέχει ψευδάργυρο, απαραίτητο συστατικό για περισσότερα από 100 ένζυμα που εμπλέκονται στην πέψη και τη χρησιμοποίηση του λίπους, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων, ενώ είναι στενά συνδεδεμένος με τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας.

8 Αυξάνει τη μυική μάζα και βοηθά στην αποκατάσταση

Ο ψευδάργυρος βοηθα στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση των μυών με την απελευθέρωση της τεστοστερόνης, της αυξητικής ορμόνης και της ινσουλίνης. Επίσης ωφελεί τη μυϊκή μάζα, επειδή αυξάνει την ποσότητα της τεστοστερόνης στο σώμα. Το Zincatest Συμπλήρωμα Ψευδαργύρου σε Υγρή Μορφή της Lamberts μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν τεστ καθορισμού των επιπέδων  του ψευδαργύρου, είτε σαν συμπλήρωμα ψευδαργύρου. Επίσης, συνίσταται σε άτομα που δυσκολεύονται να καταπιούν ταμπλέτες ή κάψουλες ψευδαργύρου.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
522 πόντους
29,00€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
319 πόντους
17,70€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
428 πόντους
21,95€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
365 πόντους
18,70€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
154 πόντους
7,90€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
357 πόντους
23,80€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
160 πόντους
8,20€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
239 πόντους
12,27€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
365 πόντους
18,72€ Τιμή καταλόγου