ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποια είναι τα 5 πιο δυνατά συστατικά που πρέπει να

Ποια είναι τα 5 πιο δυνατά συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε στα ελιξήρια νεότητας;

Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε σούπερ θεραπείες αντιγήρανσης. Υπάρχουν κάποια ελιξήρια νεότητας που υπόσχονται να διατηρήσουν για πάντα νέα την επιδερμίδα σας αρκεί να αναζητήσετε τα πιο δυνατά συστατικά που θα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.

Πώς προκαλείται η γήρανση;

Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά το φαινόμενο της γήρανσης προκαλείται από πολύπλευρες επιθέσεις στην επιδερμίδα σας. Είναι οι λεγομένοι ενδογενείς παράγοντες όπως η κληρονομικότητα και η αντίσταση του οργανισμού στη φθορά, δηλαδή πόσο καλό επιδιορθωτικό σύστημα διαθέτετε και οι εξωγενείς παράγοντες που σχετίζονται με:

  • το οξειδωτικό στρες
  • την έκθεση στον ήλιο
  • τη ρύπανση
  • το κάπνισμα
  • το αλκοόλ
  • την κακή διατροφή και την έλλειψη άσκησης.

Όταν το δέρμα σας υφίσταται στρες απελευθερώνει αδρεναλίνη και κορτιζόλη. Αυτές οι ορμόνες προκαλούν ερεθισμό και απώλεια της ανοσποιητικής ικανότητας του δέρματος, καταστρέφοντας τις δομές του (DNA, πρωτείνες και λιπίδια). Έτσι ο οργανισμός δεν έχει τη δύναμη ούτε να καταπολεμήσει τους εισβολείς, ούτε να επουλώσει τις πληγές του, δηλαδή να ανανεώσει τα κύτταρά του και να αντικαταστήσει τα φθαρμένα με καινούργια. Στην αρχή αυτό συμβαίνει σε μοριακό επίπεδο αλλά όταν συσσωρεύεται, γίνεται ορατό στο δέρμα με συνέπεια δυσχρωμίες, χαλάρωση, λεπτές γραμμές, ρυτίδες και έλλειψη ομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας. Η κατάσταση αυτή επιβαρύνεται δραματικά κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Κατά την περίοδο που η ορμονική δραστηριότητα επιβραδύνεται παρατηρείται μεγάλη ελάττωση των οιστρογόνων, γεγονός που οδηγεί σε επιβλαβείς για το δέρμα αντιδράσεις όπως είναι οι βαθιές ρυτίδες, η έλλειψη πυκνότητας του δέρματος, η έντονη ξηρότητα και ατροφία (λέπτυνση) της επιδερμίδας.

Πώς μπορείτε να επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης και να επιμηκύνετε την περίοδο νεότητας;

Η σύγχρονη άποψη για την αντιγήρανση υποστηρίζει την ολιστική αντιμετώπιση, καθώς σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της νεότητας παίζουν ρόλο η διατροφή, οι ορμόνες, η άσκηση και η ψυχική διάθεση. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η υγιεινή ζωή (συχνή άσκηση, προσεκτική διατροφή) και η παράλληλη αποφυγή των εξωγενών βλαπτικών παραγόντων (π.χ. έκθεση στον ήλιο) μπορούν να κάνουν… δουλειά. Επιπλέον η αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και της κατάθλιψης, όπως και η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής ή ειδικών ορμονών εκεί που χρειάζεται, βοηθούν στη διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας σου ακόμη και πολύ μετά τα 40 χρόνια.

Ποια συστατικά στα ελιξήρια νεότητας να αναζητήσετε

1 Το μωβ λουλούδι του Κρόκου Κοζάνης

Το πιο πολύτιμο φυσικό συστατικό, το αρχαιότερο καρύκευμα, η αξία του οποίου ξεπέρασε αυτή του χρυσού, μετατρέπεται σε ισχυρό ελιξίριο διαχρονικής νεότητας, για όλους, για κάθε σημάδι γήρανσης, για κάθε τύπο επιδερμίδας, για κάθε ηλικία. Λίγες σταγόνες κάθε μέρα θα σας χαρίζουν μοναδική λάμψη και νεανική επιδερμίδα, ενώ το μαγευτικό του άρωμα και η χρυσαφένια του υφή δίνουν μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινή σας περιποίηση. Ο Χρυσός Κρόκος Ελιξίριο Νεότητας με Κρόκο Κοζάνης της Korres ενισχύει την άμυνα του δέρματος, επιδιορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης, προσφέρει lifting και ενίσχυση όγκου, βελτιώνει τη σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, δίνει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

2 Τα έλαια ωμέγα 3-6-9

Ακριβώς όπως τα έλαια, που είναι πλούσια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, που απαιτούνται στην καθημερινή διατροφή μας, για να διατηρηθεί το σώμα μας υγιές, έτσι και τα κατάλληλα έλαια φροντίδας του δέρματος είναι εξίσου απαραίτητα για τη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας. Αναζητήστε ένα ελιξίριο με ενισχυμένη σύνθεση ελαίων αναδόμησης για την ξηρή εύθραυστη επιδερμίδα. Το Neovadiol Magistral Elixir προσφέρει μέγιστη θρέψη, άμεση δράση και δρα αποτελεσματικά με τη χρήση κρέμας. Χάρης στα συστατικά του 10% σε ω 3-6-9 +, γ-ορυζανόλη, έλαιο Κάρθαμου, έλαιο πίτουρου ρυζιού και βούτυρο Karité προσφέρει βαθιά και ορατή μεταμόρφωση αφού λειαίνει και γεμίζει την επιδερμίδα, χαρίζει άνεση, επαναφέρει τη λάμψη, ενισχύει την πυκνότητα της επιδερμίδας, επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, τρέφει την επιφάνεια της επιδερμίδας σε βάθος την επιδερμίδα

3 Το σταφύλι, τα άνθη πορτοκαλιάς, το τριαντάφυλλο και το μελισσόχορτο

Αυτά τα συστατικά έχουν την ιδιότητα να λειαίνουν τις βαθιές ρυτίδες, να μειώνουν τα μαύρα στίγματα και όλα τα αντιαισθητικά σημάδια. Μέρα με τη μέρα το δέρμα σας γίνεται πιο φωτεινό και λαμπερό, λείο και ομοιόμορφο! Το Beauty Elixir - Ελιξίρο για Νεανική Λάμψη στην Επιδερμίδα της Caudalie συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Κατάλληλο για θαμπές επιδερμίδες. Εμπνευσμένο από το "ελιξίριο της νεότητας" που χρησιμοποιούσε η Βασίλισσα Isabelle της Ουγγαρίας, το ελιξίριο αυτό λειαίνει τα χαρακτηριστικά, συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Κατάλληλο για θαμπές επιδερμίδες. Αποτελεί θεραπεία για τη νωθρότητα της επιδερμίδας των καπνιστών και ιδανικό after shave για τους άνδρες.

4 Τα σπάνια μαύρα λουλούδια

Τα μαύρα λουλούδια όπως η μαύρη ορχιδέα, το μαύρο τριαντάφυλλο Μπακαρά και η μαύρη παπαρούνα έχουν ύψιστες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες. Τα αντιοξειδωτικά δεσμεύουν και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, μια από τις βασικές αιτίες πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Ενισχύουν τους μηχανισμούς άμυνας από την υπεριώδη ακτινοβολία, προστατεύουν από τις φλεγμονές, τη σιωπηλή αιτία, όπως την ονομάζουν, γήρανσης της επιδερμίδας, βελτιώνουν τις κυτταρικές λειτουργίες αλλά και τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Το Premium Elixir Ελιξίριο Πολύτιμο Αντιγηραντικό Έλαιο της Lierac διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης: Βαθιές ρυτίδες, απώλεια όγκου, κηλίδες. Επανορθώνει και θρέφει την κουρασμένη επιδερμίδα και ζωντανεύει τη λάμψη της επιδερμίδας. Περιέχει επανορθωτικό σύμπλοκο 3% και ελαιώδη εκχυλίσματα σπάνιων μαύρων λουλουδιών 10% (μαύρη ορχιδέα, μαύρο τριαντάφυλλο Μπακαρά και μαύρη παπαρούνα), καθώς και σύμπλοκο πολύτιμων ελαίων 20% (αργκάν, σουσαμιού, γλυκού αμυγδάλου)

5 Τη ραμνόζη

Η ραμνόζη είναι ένα σάκχαρο φυτικής προέλευσης (προέρχεται από το φυτό uncaria), που εκχυλίζεται μέσω μιας διαδικασίας υδρόλυσης, η οποία τη βοηθά να διατηρήσει την καθαρότητά της. Είναι ήδη γνωστή στη φαρμακολογία για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Η ραμνόζη δρα σαν ένας φυσικός κυτταρικός «μαγνήτης». Μελέτες έδειξαν την ύπαρξη ειδικών υποδοχέων της ραμνόζης στην επιφάνεια των ινοβλαστών της θηλώδους στιβάδας (κύτταρα του θηλώδους δέρματος). Αυτοί οι υποδοχείς αναφέρονται ως λεκτίνες. Οταν ένα δραστικό συστατικό αναγνωρίζεται από μια λεκτίνη, προσκολλάται άμεσα και με ακρίβεια, σαν μαγνήτης, και μεταδίδει σήματα νεότητας στο κύτταρο. Έτσι η ραμνόζη έχει τη δύναμη να στοχεύει το derm source (θηλώδες δέρμα), χωρίς απώλεια αποτελεσματικότητας. Η ραμνόζη με τη μορφή που περιέχεται στα καλλυντικά προϊόντα, θεωρείται ασφαλές συστατικό ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Το Liftactiv Serum 10 Supreme Ενισχυμένος Ορός Προσώπου Νεότητας για Ταχεία Επανόρθωση της Vichy είναι ένα serum αντιγήρανσης προσώπου με δροσερή και εξαιρετικά ελαφριά υφή για επανόρθωση των σημαδιών γήρανσης. Κάνει ολική μεταμόρφωση της επιδερμίδας σε 10 σημάδια γήρανσης με ορατή αποτελεσματικότητα σε 10 ημέρες, αποτέλεσμα lifting που διαρκεί ενώ μειώνει τις βαθιές ρυτίδες. Περιέχει 10% ραμνόζη που ενεργοποιείται από τα κλάσματα υαλουρονικού οξέως. Αυτή η νέα, εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση απελευθερώνει 2 φορές μεγαλύτερη ποσότητα ραμνόζης στην επιδερμίδα.

Το Box Pharmacy σας προτείνει