ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Μωρό & θάλασσα: Τα 5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ SOS της παραλίας!

Μωρό & θάλασσα: Τα 5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ SOS της παραλίας!

Προτού βγείτε στην παραλία με το μωρό σας φτιάξτε μία λίστα με τα απαραίτητα προϊόντα που θα σώσουν, εσάς και το μωρό σας! Αυτά είναι τα 5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ SOS της παραλίας που πρέπει να προσέξετε.

1 Προστασία από τον ήλιο

Πριν από τους πρώτους έξι μήνες καλό είναι το μωρό να μην εκτείθεται στον ήλιο επειδή το δέρμα του δεν έχει προλάβει να αναπτύξει τον προστατευτικό μηχανισμό απέναντι στην ακτινοβολία (δεν έχει μελανίνη έως 12 μηνών περίπου) ενώ δεν μπορεί να ρυθμίσει τη  θερμοκρασία του σώματός του. Η ηλιακή ακτινοβολία και η ζέστη αποτελούν απειλή για το μωρό σας. Ακόμα και κάτω από σκιά το μωρό δεν μπορεί να αντιμετωπίσει για πολλή ώρα τις υψηλές θερμοκρασίες. Έχετε υπόψη σας ότι ο ήλιος στην παραλία είναι 10 φορές πιο δυνατός από ότι στην πόλη, ακόμη και μία συννεφιασμένη ημέρα. Γι΄αυτό μια ώρα αρκεί για να μείνετε στην παραλία με το μωρό. Οπότε έχετε μαζί σας ομπρέλα ηλίου, ντύνετε το παιδί με βαμβακερά ανοιχτόχρωμα ρούχα, φοράτε του καπέλο και μην ξεχνάτε ποτέ, μα ποτέ, το αντιηλιακό. Το Anthelios Dermo Pediatrics SPF50 Baby Lotion - Παιδική Αντιηλιακη Λοσιόν 50ml της La Roche – Posay έχει ειδική σύνθεση για το ευαίσθητο ή με τάση ατοπίας δέρμα βρεφών και μικρών παιδιών. Το Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50+ για την Ευαίσθητη Παιδική Επιδερμίδα 250ml της Avene παρέεχει πολύ υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού και είναι αποτελεσματικό στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA μακρές και βραχείες). Η Tol Velvet Protective Sun Cream - Aντιηλιακή Κρέμα για Πρόσωπο και Σώμα για Κανονικές, Ευαίσθητες & Βρεφικές Επιδερμίδες SPF50+ (150ml) της Pharmasept είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες. Πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά πολυακόρεστα και βιταμίνες ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και προστατεύουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Τέλος, το Baby Sun Care SPF 25 - Αντιηλιακό Γαλάκτωμα για Βρέφη και Παιδια 100 ml της Frezyderm περιέχει μόνο ανόργανα φίλτρα και είναι ιδανικό για την προστασία από τον ήλιο της επιδερμίδας βρεφών και παιδιών, καθώς και ατόμων με ατοπική προδιάθεση ή και δυσανεξία στα οργανικά φίλτρα.

2 Έχετε αντικουνουπικό

Συμβουλευτείτε το παιδίατρο ή τον φαρμακοποιό σας για το πότε μπορείτε να βάλετε στο μωρό σας αντικουνουπικό προκειμένου να το προστατέψετε από τα τσιμπήματα κουνουπιών ή άλλων εντόμων. Το Babyderm Insect & Sun Protection SPF50 - Αντηλιακό γαλάκτωμα με Εντομοαπωθητική Δράση 200ml της Intermed  έχει εντομοαπωθητική και αντηλιακή δράση ενώ προστατεύει από ερεθισμούς. Το 2x Crilen Cream - Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα 2x125ml & After NIp 30ml της Frezyderm είναι ενυδατικό εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα που απωθεί αποτελεσματικά τα έντομα με φυσικό τρόπο, χάρη στη μοναδική του σύνθεσή που περιέχει αιθέρια έλαια Σιτρονέλλας, Λεβάντας και Γερανιόλης, ενώ παράλληλα η Αλλαντοΐνη και η βιταμίνη Ε που περιέχει, συμβάλουν στην ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας.  Χρησιμοποιείται σε όλα τα γυμνά σημεία του σώματος, ακόμη και σε παιδιά από το πρώτο έτος, ενώ σε βρέφη μέχρι ενός έτους απλώνεται στα ρουχαλάκια. Είναι απόλυτα ασφαλές διότι δεν περιέχει χημικές εντομοαπωθητικές ουσίες.

3 Πάρετε μαζί σας ταλκ, βγάζει την άμμο!

Στην παραλία απλώνετε πάντα ένα βαμβακερό σεντόνι ή μια μεγάλη πετσέτα για να καθίσει ή να ξαπλώσει το μωρό σας. Η άμεση επαφή του μωρού με την άμμο μπορεί να του προκαλέσει δερματικούς ερεθισμούς ή μολύνσεις. Το ταλκ για τα μωρά είναι ένα σπουδαίο τρικ για να βγάλετε την άμμο από το σωματάκι του. Ρίξτε λίγο ταλκ επάνω στην άμμο και σκουπίστε απαλά. Το Baby Moments Πούδρα Ταλκ 150g της Chicco με Άμυλο Ρυζιού έχει καταπραϋντική και απορροφητική δράση, αφήνοντας το δέρμα του μωρού απαλό και στεγνό. Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και δε κλείνει τους πόρους.

4 Αλλάζετέ το συχνά!

Η ζέστη ευνοεί τον ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος του μωρού εξαιτίας των ούρων και των κοπράνων. Γι΄αυτό  περισσότερο από ποτέ θα πρέπει ν’ αλλάζετε την πάνα του μόλις το μωρό λερωθεί.  Η Κρέμα Καλέντουλας της Weleda περιποιείται και προστατεύει την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα με απολύτως φυσικό τρόπο. Τα μαντηλάκια από 100% καθαρό, μαλακό βαμβάκι της Chicco καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα του μωρού και αφαιρούν όλες τις ακαθαρσίες, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.
 

5 Νερό και σνακ

Έχετε στην τσάντα σας κάποια παιδικά μπισκότα ή κράκερ και αρκετό νερό. Το μωρό μπορεί να αφυδατωθεί γρήγορα κάτω από τον ήλιο και τη ζέστη. Εάν ακόμα θηλάζετε δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα αρκεί να έχετε πλύνει καλά το στήθος σας και τα χέρια σας επίσης. Αν το μωρό σας καταναλώνει στερεά τροφή προμηθευτείτε αξεσουάρ μεταφοράς φαγητού.

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει