ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Γυμνάζεστε; Να πώς να προστατέψετε τις αρθρώσεις σ

Γυμνάζεστε; Να πώς να προστατέψετε τις αρθρώσεις σας

Οι αθλητικές κακώσεις και η υπέρχρηση των αρθρώσεων αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για πρόωρη εμφάνιση της οστεοαρθρίτιδας. Αν γυμνάζεστε και καταπονείτε τις αρθρώσεις σας να πώς μπορείτε να τις προστατέψετε.

Οι αρθρώσεις μας είναι συχνά κάτι που παραμελούμε και δεν φροντίζουμε, παρά μόνο όταν αρχίσουμε να πονάμε. Συχνά ο πόνος στις αρθρώσεις γίνεται αντιληπτός όταν υπάρχει υγρασία και κρύο. Αν γυμνάζεστε δείτε πώς μπορείτε να προστατέψετε τις αρθρώσεις σας.

1 Διατηρήστε ένα υγιές σωματικό βάρος

Το φυσιολογικό σωματικό βάρος είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των αρθρώσεων σας. Εάν αυξάνεται το σωματικό σας βάρος αυξάνεται και η επιβάρυνση που δέχονται η μέση, τα γόνατα και οι αστράγαλοι.

2 Κολυμπήστε

Για να προστατέψετε τις αρθρώσεις σας καλό είναι να αποφεύγετε ασκήσεις που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις όπως π.χ. το τρέξιμο. Ένας συνδυασμός διαφόρων τύπων άσκησης, όπως το περπάτημα και το κολύμπι, μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία των αρθρώσεων. Μετά το περπάτημα η πιο φιλική άσκηση για τις αρθώσεις είναι το κολύμπι επειδή συμβάλλει στη σωστή τους λειτουργία αλλά και στην ενδυνάμωσή τους.

3 Μη φοβάστε τα βάρη

Κάνετε ασκήσεις με βάρη ή ασκήσεις με αντιστάσεις όπως π.χ. λάστιχα και TRX για να δυναμώνουν οι μύες σας και να στηρίζουν καλύτερα τις αρθρώσεις σας.

4 Προσέχετε τη στάση του σώματός σας

Φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί με τη στάση του σώματός σας όταν κάθεστε αλλά κι όταν σηκώνετε βάρος ή γυμνάζεστε. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε την πολύωρη ορθοστασία που καταπονεί τις αρθρώσεις και το μυοσκελετικό σας σύστημα. Επίσης αποφεύγετε και την πολύωρη ακινησία και φροντίστε να σηκώνεστε κάθε μισή ώρα με 45 λεπτά και να περπατάτε για 5 λεπτά.

5 Επιλέξτε σοφά τα συμπληρώματα διατροφής

Προστατέψτε την υγεία των αρθρώσεων με συμπληρώματα διατροφής και χαρίστε στο σώμα σας υγιείς αρθρώσεις, συνδέσμους και οστά, χωρίς πόνους. Κάποιες ουσίες όπως η χονδροϊτίνη, η γλυκοζαμίνη, το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο, μπορούν να ανακουφίσουν από τον πόνο των αρθρώσεων επειδή “λιπαίνουν” τις αρθρώσεις, διατηρούν την ποιότητα του χόνδρου των αρθρώσεων και συμβάλλουν στην καθυστέρηση της οστεοαρθρίτιδας.

Το Osteoflex Plus για Ευλύγιστες Αρθρώσεις με MSM - Κολλαγόνο - Γλυκοζαμίνη - Χονδροϊτίνη - Οστρακοειδή (30 Ταμπλέτες) της Health Aid ανακουφίζει από τον πόνο, διατηρεί τους τένοντες και τους συνδετικούς ιστούς ελαστικούς. Η γλυκοζαμίνη, το κολλαγόνο και η χονδροϊτίνη είναι απαραίτητα για τη φυσική προστασία και την αναδόμηση των συνδέσμων, των αρθρώσεων και των οστών. Το οργανικό θείο (MSM) προωθεί την ευκινησία των συνδετικών ιστών και των μυών. Μαζί με το κολλαγόνο, τη γλυκοζαμίνη και τη χονδροϊτίνη προστατεύουν φυσικά και αναδομούν δραστικά τους συνδέσμους. Ταυτόχρονα τα οστρακοειδή, πλούσια σε πρωτεϊνες και πολυσακχαρίτες διατηρούν τις αρθρώσεις ευκίνητες. 

Το Collagen Pro-Active Υγρό Πόσιμο Κολλαγόνο με Γεύση Λεμόνι 500ml της Collagen Power είναι πολύ πιο εύκολα απορροφήσιμο από τον οργανισμό και περιέχει 3 φορές περισσότερη ποσότητα των αμινοξέων προλίνη και γλυκίνη. Αυτά τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για τη σύνθεση νέου κολλαγόνου από τον οργανισμό και ενισχύουν τη σταθερότητα της δομής του κολλαγόνου στο χόνδρο και τις αρθρώσεις.

Το Healthy Joint - Για την Yποστήριξη Aρθρώσεων (60 κάψουλες) της Healthia είναι ιδανικό για την υποστήριξη των αρθρώσεων / κλειδώσεων, μυών και συνδετικού ιστού που περιέχει γλυκοζαμίνη HCL, MSM, rosehips, turmeric και άλλα βιο-ενεργά βότανα. Συμβάλλει στην καλή υγεία των αρθρώσεων, υποστηρίζει τον συνδετικό ιστό, μειώνει τις χρόνιες φλεγμονές, τον  πόνο, τις δύσκαμπτες και σκληρές αρθρώσεις, κάνει αποτοξίνωση και απομακρύνει τα άχρηστα στοιχεία από τις αρθρώσεις.

Το Reflex με Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη, MSM για Οστά & Αρθρώσεις 200ml της Superfoods είναι σε  µορφή σιροπιού, που συµβάλλει αποτελεσµατικά στη µείωση των προβληµάτων των αρθρώσεων. Η σύνθεσή του µε χονδροϊτίνη, γλυκοζαµίνη και MSM το κάνει να ξεχωρίζει, καθώς η δράση του και τα αποτελέσµατα του είναι ορατά άµεσα αφού συµβάλλει στη µείωση του πόνου των αρθρώσεων, ενισχύει την ευλυγισία τους και συνδράµει στη µείωση των συµπτωµάτων της αρθρίτιδας. Και όλα αυτά µε φυσικό τρόπο χωρίς καµία επιβάρυνση για τον οργανισµό.

Το Arthridol Φόρμουλα Αρθρώσεων 60 δισκία της Doctor's Formulas αντιμετωπίζει την φλεγμονή, αποκαθιστά τον χόνδρο, υποστηρίζει τένοντες και συνδέσμους, αυξάνει την περιεκτικότητα υαλουρονικού οξέος μέσα στο αρθρικό υγρό και εξασφαλίζει τη λίπανση των αρθρώσεων. Το Arthridol συνιστάται σε περιπτώσεις μετατραυματικών πόνων, ρευματισμών, εκφύλισης των αρθρώσεων, οστεοαρθρίτιδας και γενικά σε κάθε πρόβλημα των αρθρώσεων.

Το Classics "Platinum" Arthrosis Fast Συμπλήρωμα Διατροφής για Αρθρώσεις (20 Κάψουλες) της Power Health περιέχει το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Bioperine, (μαύρο πιπέρι), γλυκοζαμίνη,  χονδροϊτίνη,  κολλαγόνο  και θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Β6 και C και ιχνοστοιχεία μαγγάνιο, σελήνιο και χαλκό. Μία μοναδική ολιστική σύνθεση που αντιμετωπίζει και ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά τη φλεγμονή και τον πόνο, ενώ παράλληλα, συμβάλλει στην προστασία, κινητικότητα και αναδόμηση των αρθρώσεων.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
305 πόντους
18,50€ Τιμή καταλόγου